Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Én azt nem vágom, h. minek akarsz egy 10.000W-osat??? Én a 200W-os Lg Hifimet alig bnitom kihasználni, a legtöbb kakaó 20 as szint vlt, a 31-ből!!!! Saját Diszkót akarsz nyitni, v. mi??

Max felveszel 2 milkót anyádék, v. ha van sajátod akkor a sajátodra, és bedobod jelzálogba, aztán még az unokáid id fogják fizetni a hitelt!!
Kb.:2090-ben!!
De honnan fogsz rá lóvét szervantani?? -
Balint133
aktív tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Várjál csak a végfok 500e,+ még a trafó amit meg kell hozzá tekertetni?? az meg a másik nem tom mennyi pénz!!
Sorry h. nem voltam, nyaraltam!
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Az még nem is olyan drága,ha készen van és még gari is van rá,meg tudja azt a teljesítményt,mint amit kérsz (10000W)

Pár hónapja voltam utljára a HI-FI Barlang nevezetü boltban a nyugatitól nem messze és épp volt nekik egy 2*800W-os végfokjuk...Csupán egy darab kapcsoló és egy visszajelző ledsor volt rajta...280k körül volt...Volt több típus is,de ez volt a legnagyobb...A márkát ne kérdezd
,de nem marantz volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs