Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Először is nem olyan sűrün van egy atx-es tápon a bemenő hálózati csatin kívűl esetleg a kapcsolón kívül semmi. Ha van is,akkor azokon fel van tüntetve,hogy max áramfelvétel 1-2A lehet. Szal egy at-és tápot már nem bíztos,hogy elbírna folyamatosan. Viszont már zedtem szét elég sok tápot és gyakorlatilag egy szűrün keresztül van az az extra kimenet. Ami néha csak két kb 10 menetes tekercs és egy-két pici kondi. így annak akár 6-8A-ert is bírnia kéne.
Amúgy pedig amíg be van duva a fő táp a 230V-ba,addíg az extra kimenő ajzatban is benne van a 230V. Sza aztmax akkor lehet ki-be kapcsolni,ha a főtápon is van áramtalanító kapcsoló,de lehet,hogy az is csak a főtápot kapcsolja ki.
És asszem neked szerencséd van,hogy ha te egy tápot bedugsz önmagában a 230v-ba,akkor neked bekapcsol.
Amúgy szoktam emberkéknek csinálni egy ki egyszerű kis kiegészítőket,amikkel szétszedés nélül üzembe tudják helyezni az at-és tápjukat a főtáppal együtt. Ezt nagyából már vázoltam,hogy hogy építem össze az előző üzim egyikében.
Szal a relés dologra gondolok.
Szem: És akkor gondold el,amikor megkédezek egy számomra új topikban egy apró dolgot és akkor azt kapom válaszként,hogy olvasd végig az egész topikot,mert benne van a válasz. És szal mikor meglátom,hogy 4000hsz van már,akkor őőőőőőőőő és akkor elbúcsúzok és ennyi. Azt megkérdem egy másik topikban és ott megadják a választ szinte olyan gyorsan,hogy még a mod-olásom is meg van az üzimen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest