- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt amúgy el tudom képzelni hogy akár pár éven belül piacra kerül egy tényleg minőségi magas felbontású, fényerős napszemüveg szerű AR megoldás, amivel a virtuális multi monitoros desktop élvezetes és hasznos lehet. Meg persze vele jönnek azok a Darwin díjasok akik utcán fogják használni. Már most talán vannak használható megoldások, de ha választhat a user, még a hagyományosnál marad. Később viszont szinte boltolható, hogy erősen csökken majd a kereslet az ultrawide, extra-ultrawide monitoronak és később talán önmagában a monitoroknak.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
makszutov.hu #7 üzenetére
Most a Bigscreen Beyondot emlegetik a youtube-os influencerek, illetve a Meta Quest 3-at is nagyon dicsérik és nem csak az árához képest. Az is jó hír hogy a prémium Apple Vision Pro már kapott konkurenciát, pedig még boltokba sem került, illetve egyre több tényleg napszemüvegre hajazó megoldást látni, gondolom főleg virtuális desktop/mozi célra.
Kiváncsi vagyok mikor jelenik meg egy olyan megoldás aminél a virtuális desktop valódi alternatívává válik a hagyományos többmonitoros megoldásnak és nem csak kényszerhelyzetben.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
makszutov.hu #1 üzenetére
Szerencsére csökken a súly is és fejlődik a technológia. Tartottam attól hogy feladják. A Scifikben megálmodott dolog még nagyon messze van, de egyre több dologra használható, mondjuk engem pont a gamer vonal nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest