- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Átnevezem a topicot.
-
EnginEEr
tag
he-he. :O
belineából hiányzik egy polus a 15 ből, azaz egy mindig hiányzik középtájon, de itt még1 nincs meg érdekes. szerintem ezért látja vga-m vmi trutyinak.
hogy mik vannak.... :(((
másik monitorral ha bootoltatom a gépet és átdugom erre akkor jó. :F
még jo hogy koleszban vagyok. -
EnginEEr
tag
Adott egy belinea 10 40 10 es régebbi tipusú 14-es monitor, valamilyen általam nem ismert oknál fogva kedvenc (bármelyik 3.5, 4.4 is) catalyst driverem nem képes mint crt eszközt használni, mert szerinte ez marhára egy digi flat panel (YPbPr ööö ) és PIROS szín egyáltalán nincs a képen, valamit felbontást sem lehet váltani és úgy szar ahogy van.
Amíg természetesen bootol a winfos addig minden fasza, csak miután driver betöltötte magát szaródik el.
Eddig más monitor volt rádugva azzal semmi baja nem volt.
most alapértelmezett vga van hogy írni tudjak, catalysteket cserélgettem de mindig ua
vmi ötlet?
:O :O :O
Aktív témák
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest