Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry3

őstag

válasz harry3 #5759 üzenetére

Kinek ajánlott az Xperia X10 mini pro?
    Annak, aki kisméretű, ám annál nagyobb tudású okostelefont szeretne.

Főbb jellemzői:
    - 600Mhz-es Qulacomm MSM7227-es processzor
    -240 x 320 pixel (QVGA) / 2.55" kapacitív érintőképernyő
    -szétcsúsztatható QWERTZ billentyűzet
    -5 megapixeles kamera fotófénnyel
    -Android™ 2.1
    -MicroSD™ támogatott (max. 16 GB)
    -Bluetooth™ sztereó (A2DP), WiFi™, aGPS, Google Maps™, NeoReader® vonalkód-olvasó, USB 2.0, Android™ platform, 3,5 mm-es audio bemenet

Egyes leírásokat a likre kattintva ,az adott oldalra történő regisztráció után tekintheted meg!

Ha kezdő Androidos vagy mindenképp olvasd el az alábbi gyűjteményt, ahol a gyakran ismételt kérdésekre kapsz választ!!!

Rootolás, app2sd, recovery dualtouch

Mit jelent a rootolás, hogyan tudom megcsinálni?

A rootolás egy olyan rendszer módosítás, ami után a felhasználó úgymond adminisztrátori jogosultsággal fog rendelkezni a rendszer felett. Felmerülhet a kérdés, hogy ezen kívül még mire jó:
    -Teljes rendszer elérés
    -Az "Android Mag" cserélése
    -Speciális alkalmazások futtatása, amelyek root jogosultságot igényelnek (SuperUser, Task Killer for Root stb)
    -Rendszer mentési pontok létrehozása (System Backup)
    -Alkalmazások és cache fájlok tárolása az SD kártyán (ugyan ez már a legújabb Android verzióban benne van alapból)
    Az alábbi leírásban képek segítségével lehet végrehajtani
    Mi az app2sd, hogyan tudom megcsinálni?
    Mivel a telefon belső memóriája 128MB, ez egy idő után elfogy és nincs lehetőség több alkalmazás telepítésére. Ezzel a módszerrel az alkalmazások a memóriakártyára települnek.

Az alábbiak szerint lehet megcsinálni.

Mi az a recovery, hogyan tudom feltenni?

A recovery lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken, illetve egyéni romokat lehessen feltenni.

Az alábbi leírás segít a recoveryt feltelepíteni.

Mi az a dualtouch és hogyan lehet előhozni?

Az X10 mini pro kijelzője képes dualtouch-ra is, azaz a két ponton egyszerre érzékelni, ezt lehet használni például fényképen történő nagyításhoz. FONTOS: csak rootolt telefonnal működik.

Az alábbi instrukciók segítségével lehet előhozni.

A lépések:
    • Töltsd le a zip fájlt.
    • Csomagold ki
    • Másold át az SD kártyára
    • Nyiss meg egy parancskezelő programot(mivel rootolt telefon kell hozzá és ha a fenti leírást csináltad, akkor már van egy letöltve).
    • Írd be insmod /sdcard/cy8ctma300_ser.ko
    • Már kész is.

XDA X10 mini pro fórum, ahol további tippeket, módosításokat, illetve egyedi romokat találsz.

Ha további kérdésed van, esetleg problémád nyugodtan írj a fórumba, lehet, hogy tudunk segíteni.

Sok köszönet a linkeken található leírások elkészítőinek.

Új hozzászólás Aktív témák