Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabytman
tag
Sziasztok, hdsentinel köszönöm az infót!
Ma hajnalban befejeződött az újrainicializálás teszt, 104-óráig tartott. Minden rendben az új HDD-vel. Most így néz ki a gépem:
1-HDD: Maxtor 250GB-os: XP-rendszer+adat
2-HDD: WD 500GB-os: WIN-7-rendszer+adat
3-HDD: Hitachi 2TB-os: Csak adat2 darab HDD-ét akarok meghagyni a gépben, egy rendszert (XP+WIN-7) + a 2TB-ost adatnak, ezért teszteltem a rendszer HDD-ket is, hogy hosszú távon melyik lenne megbízható. Eredmények:
1-HDD: Maxtor 250GB-os: XP-rendszer+adat:
-rövid ön-teszt rendben
-részletes ön-teszt rendben a kondíció 100 százalékos, nincs vele dolog2-HDD: WD 500GB-os: WIN-7-rendszer+adat
-rövid ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
-részletes ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
Kondíció 90%: van 4db. hibás és 10db. gyenge szektor
-felület teszt olvasás:nem sikerült a meghajtót zárolni a kizárolagos használathoz....
Ezeket a teszteket úgy futattam le, hogy a WIN-7 rendszer volt indítva.Újra boot-oltam de most az XP-és rendszerrel ami egy másik HDD. Azt gondoltam, hogy most sikerül az olvasási teszthez zárolni a meghajtót. Eredmények:
-rövid ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
-részletes ön-teszt: nem fut le-sikertelen olvasó egység hibája miatt
Kondíció 85%: van 4db. hibás és 18db. gyenge szektor, 5%-ot romlott a kondíció és megjelent+8 gyenge szektor is.
-felület teszt olvasás:nem sikerült a meghajtót zárolni a kizárolagos használathoz....tehát egy másik HDD-ről tesztelve sem tudja zárolni a meghajtót. Megnéztem , hogy a lapozó file nincs-e kiterjesztve más partíciókra, de nem. Intézőben nem fut semmi.Kérdésem: mit kellene tenni, hogy zárólni lehessen a meghajtót és egy olvasási felület tesztet tudjak futatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs