- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
Egyszerűen elegem van ebből a gémből......egy pár napig.
Én állítom, hogy a PES 5-nél nem voltam soha olyan ideges mint most.....pedig a PES 5-nél váltottam épp fifáról pes-re...és lett volna min bosszankodnom, de megtanultam ezt a játékot is kezelni normálisan és főleg élvezhetően professional szinten.
Itt meg (PES 6) regular szinten úgy csal ellenem a gép, hogy nem hiszek a szememnek. C.Ronaldot úgy futja le labdával egy akárki senkiházi, hogy öröm nézni. Minden értelmes távoli lövésembe 80%-ban beleblokkolnak....ha kell 5 méterről ér oda a védő 1 másodperc alatt. Abszolút nem realisztikus!!! Ne abból álljon egy nehezebb nehézségi szint, hogy 1 ascoli is simán megver, úgy hogy közben abszolút nem játszok alárendelt szerepet, csak neki minden bemegy....nekem meg nem.
Azt, hogy a passzaim 30% abszolút nem annak megy akinek én szántam, csak azért nem rovom fel a játéknak, mert még bill.el nyomom....bár ettől függetlenül a pes 5-ben minden passzom oda ment ahova akartam....szal nem értem.
Csak hirtelen felindulásból írom le mindezeket
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is!