- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
Sziasztok!
adott egy PMP5597D gép, amely egyszer csak nem töltött, azt gondoltam elromlott a töltő, de a tableten is becsíkozódott a képernyő, reset után elindult, de úgy, hogy amikor a prestigio ebook-kat mutatná, ahelyett egy android felirat jelent meg, 1-2xx bebootolt és akkor egy biztonsági üzem felirat jelent meg a bal alsó sarokban. A kijelzője elkezdett villogni, mintha érintkező hibás lenne (pl amikor a VGA kábel törött volt a PC-nél és villogott, de egyszer csak abba marad). Már bekacsolni sem tudom, nyílván lemerült. Azt nem tudom, hogy a töltő cseszte szét, vagy valami olyan hibája van, hogy nem veszi fel e töltést. Valakinek volt már szervizes tapasztalata, hogyan megy ez a folyamat, mivel még garis a cucc.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest