- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
Sziasztok!
adott egy PMP5597D gép, amely egyszer csak nem töltött, azt gondoltam elromlott a töltő, de a tableten is becsíkozódott a képernyő, reset után elindult, de úgy, hogy amikor a prestigio ebook-kat mutatná, ahelyett egy android felirat jelent meg, 1-2xx bebootolt és akkor egy biztonsági üzem felirat jelent meg a bal alsó sarokban. A kijelzője elkezdett villogni, mintha érintkező hibás lenne (pl amikor a VGA kábel törött volt a PC-nél és villogott, de egyszer csak abba marad). Már bekacsolni sem tudom, nyílván lemerült. Azt nem tudom, hogy a töltő cseszte szét, vagy valami olyan hibája van, hogy nem veszi fel e töltést. Valakinek volt már szervizes tapasztalata, hogyan megy ez a folyamat, mivel még garis a cucc.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest