- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
DanDevil #738 üzenetére
Keress rá google-ben a program nevére és hogy apk. Az apk az olyan mint az exe windows alatt, szóval egy kiterjesztés. A talált fájlt letöltöd, felmásolod a tabletre. A beállításoknál engedélyezni kell (talán biztonság fül), hogy külső forrásból is telepíthess, és elindítod a tableten a fájlt. Ezzel telepíthetsz. Viszont figyelj oda miket másolsz, mert elég sok hamis program lehet, amik csak adatokat lopnak. Szóval ilyent csak megbízható forrásból szabad letölteni.
Aztán még ez sem garancia arra, hogy menni fog, mert sok programból több verzió van. Külön telefonokra, tabletekre, processzorra ilyesmi (nem tudom pontosan), szóval lehet nem a te eszközödre való van a neten és akkor nem fog elindulni vagy megy, de szaggatni fog. Ez már a szerencsén múlik, próbálkozni kell. -
peestee83
aktív tag
válasz
DanDevil #359 üzenetére
Szerintem teljesen megéri az árát (a 16:10-es 8"-as tablet nekem kicsinek tűnik). A 4:3-on jól lehet netezni, filmet nézni is tökéletes. Tény, hogy nem IPS panel, de attól még jó.
Hogy megéri-e azt a +5K-t, azt neked kell eldöntened (nekem megérte)Vagy esetleg megvárod a frissített termékek eljövetelét - akkor ezek ára is esik, illetve azoké sem lesz túl magas.
A wifi nagyon jó, erős jele van, és a JB óta a hibát is javították - előtte alvó módból visszakapcsolva nem találta a routert, újra kellett a wifit kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest