- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
DanDevil #738 üzenetére
Keress rá google-ben a program nevére és hogy apk. Az apk az olyan mint az exe windows alatt, szóval egy kiterjesztés. A talált fájlt letöltöd, felmásolod a tabletre. A beállításoknál engedélyezni kell (talán biztonság fül), hogy külső forrásból is telepíthess, és elindítod a tableten a fájlt. Ezzel telepíthetsz. Viszont figyelj oda miket másolsz, mert elég sok hamis program lehet, amik csak adatokat lopnak. Szóval ilyent csak megbízható forrásból szabad letölteni.
Aztán még ez sem garancia arra, hogy menni fog, mert sok programból több verzió van. Külön telefonokra, tabletekre, processzorra ilyesmi (nem tudom pontosan), szóval lehet nem a te eszközödre való van a neten és akkor nem fog elindulni vagy megy, de szaggatni fog. Ez már a szerencsén múlik, próbálkozni kell. -
peestee83
aktív tag
válasz
DanDevil #359 üzenetére
Szerintem teljesen megéri az árát (a 16:10-es 8"-as tablet nekem kicsinek tűnik). A 4:3-on jól lehet netezni, filmet nézni is tökéletes. Tény, hogy nem IPS panel, de attól még jó.
Hogy megéri-e azt a +5K-t, azt neked kell eldöntened (nekem megérte)Vagy esetleg megvárod a frissített termékek eljövetelét - akkor ezek ára is esik, illetve azoké sem lesz túl magas.
A wifi nagyon jó, erős jele van, és a JB óta a hibát is javították - előtte alvó módból visszakapcsolva nem találta a routert, újra kellett a wifit kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest