- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson33
csendes tag
Na holnap érkezik (elméletileg) laptopszalonból a 7-es pro duo. Leírom majd az első tapasztalatokat mindenképp. Ha jól láttam viszont már laptopszalon is kivonta. Remélem valóban nincs összefüggés a hibás termékek száma és a kivonás között.
-
thomson33
csendes tag
Egyébként meg van már a pro duo-ra a zseléscukorka?
-
thomson33
csendes tag
Na megrendeltem a pro duo-t a laptopszalonból, pickpack-pontos átvétellel. A rendelést követő egy órán belül felhívtak, és elmondták kedvesen, hogy jelenleg nincs bent náluk az eszköz, de ne aggódjak, mert kedd körül beérkezik a szállítmány a hivatalos márkaképviselettől és én még karácsony előtt mindenképpen megkapom legkésőbb pénteken, de csak GLS futárral tudják kiküldeni, de ezért ők nem fognak többet kérni mintha az átvételi ponton venném át. Kíváncsi leszek, remélem így lesz és kisgyerek módjára örülhetek neki majd a fa alatt
-
thomson33
csendes tag
Ugye ez csak vicc az edigitálnál. délelőtt még várható érkezés idejének dec.17. volt feltüntetve, délutánra meg már nem is forgalmazzák? A hétvégén szerettem volna megrendelni..
-
thomson33
csendes tag
Üdv!
Meg tudná mondani valamelyik tulajdonos, hogy ezen gép hátlapja miből készült? a kevés róla elérhető kép alapján valami puha gumiborítású műanyagnak tűnik. Van ennek is olyan összeszerelési minősége amilyen a tesztben szereplő nagy testvérnek? Tervezem egy ilyen kütyü beszerzését, véleményem szerint abszolút ár/érték bajnok a tulajdonságai alapján. Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest