- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SzaBIKA84 #174 üzenetére
Hello!
Igen próbáltam az XML fájlok bemásolásával is de eddig eredménytelenül !
Esetleg valami ötleted ha volna még kipróbálnám mielőtt hardveres megoldást keresnék ( alaplap csere )
Valakinek nem volna véletlenül egy ép és hibátlan PMP 3970B alkaplap . Akár csere vagy kp ban is érdekelne -
törölt tag
Hello!
Igen Örvendetes a hír hogy ,sokan képesek feltámasztani tetszhalott állapotú tabletüket !
Sajnos nekem MINDEN erőfeszítésem ellenére sem sikerült eddig.PMP3970B tabletről van szó
Szerintem mindent a leírtak alapján csinálok és 4 ill 15 % fölé sehogy sem tudok jutni.
Frissen telepített rendszer--Angol nyelvű rendszer--Laptop-- eddig semmi eredményt nem hozott.
Pedig hasonló állapotban lévő Ainol Tabletek már ébredtek fel kezem alatt --EZ makacs
Esetleg valaki --valami ötletet ha volna szíves adni örömmel-KÖSZÖNETTEL venném -
törölt tag
Üdvözöllek és Boldog Újévet Kívánok !
Bocs a zavarásért ,de segítségre volna szükségem !Van egy agyhalott Prestigio PMP3970B tabletem amit a Pc felismer és telepíti a Driverét is ! Sajnos itt elakadtam mert azt a sokat emlegetett doc x fájlt nem tudom letölteni ( halott a link ) Ha neked megvan letöltve nem volnál szíves elküldeni emailben vagy valami más módon ------apiq@freemail.hu-----címre. Esetleg ha némi tapasztalattal megerősítenéd azt külön megköszönömKérlek ha időd engedi szánj rám néhány percet--Segítséged előre is KÖSZÖNÖM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest