- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
westz
tag
Sziasztok! Nekem a Prestigio multipad PMP5580C DUO tabletem csinálja ugyanezt, az elején logo-nál megáll. A gyerek kikapcsolta, feltettük tölteni, másnap már nem indult el. Az enyémhez nem találtam használható fórumot, tudtok esetleg segíteni? Power gomb + hangerő fel nem javít rajta, ugyanúgy áll a logo-nál.
-
törölt tag
Hello!
Igen Örvendetes a hír hogy ,sokan képesek feltámasztani tetszhalott állapotú tabletüket !
Sajnos nekem MINDEN erőfeszítésem ellenére sem sikerült eddig.PMP3970B tabletről van szó
Szerintem mindent a leírtak alapján csinálok és 4 ill 15 % fölé sehogy sem tudok jutni.
Frissen telepített rendszer--Angol nyelvű rendszer--Laptop-- eddig semmi eredményt nem hozott.
Pedig hasonló állapotban lévő Ainol Tabletek már ébredtek fel kezem alatt --EZ makacs
Esetleg valaki --valami ötletet ha volna szíves adni örömmel-KÖSZÖNETTEL venném -
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv ismét!
Én is elakadtam az AMLogic Burning Tool-nál.
Aztán csend. Semmi nem történik.
Az baj, ha Windows 10-em van? Az USB Burning Tool-ból a linkelt van telepítve.Amúgy a tab semeddig sem jut a Boot-tal, mert hiába kapcsolom be, a kép fekete marad.
Bármi tipp, ami segíthet?P.S.: a config_progress.xml-t kézzel töltöttem be (import) mert hiányolta. Anélkül semmit nem volt hajlandó csinálni.
__________________________________________________________________________________________UPDATE #1: Sikerült! A baj az volt, hogy nem a config_progress.xml-t kell importálni, hanem a config_progress_reset.xml-t! Utána tovább ment a művelet! Köszönöm!!!
-
törölt tag
Üdvözöllek és Boldog Újévet Kívánok !
Bocs a zavarásért ,de segítségre volna szükségem !Van egy agyhalott Prestigio PMP3970B tabletem amit a Pc felismer és telepíti a Driverét is ! Sajnos itt elakadtam mert azt a sokat emlegetett doc x fájlt nem tudom letölteni ( halott a link ) Ha neked megvan letöltve nem volnál szíves elküldeni emailben vagy valami más módon ------apiq@freemail.hu-----címre. Esetleg ha némi tapasztalattal megerősítenéd azt külön megköszönömKérlek ha időd engedi szánj rám néhány percet--Segítséged előre is KÖSZÖNÖM
-
esox
senior tag
Csak az új USB Burning Tool segített
Az ebben lévő driver telepítése után már simán ment az AML Flash tool és a doksiban leírt további lépések.
Remélem újabb ember tudja majd alkalmazni az unbrickelési kísérletei során.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Borderlands 4
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest