-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
westz
tag
Sziasztok! Nekem a Prestigio multipad PMP5580C DUO tabletem csinálja ugyanezt, az elején logo-nál megáll. A gyerek kikapcsolta, feltettük tölteni, másnap már nem indult el. Az enyémhez nem találtam használható fórumot, tudtok esetleg segíteni? Power gomb + hangerő fel nem javít rajta, ugyanúgy áll a logo-nál.
-
törölt tag
Hello!
Igen Örvendetes a hír hogy ,sokan képesek feltámasztani tetszhalott állapotú tabletüket !
Sajnos nekem MINDEN erőfeszítésem ellenére sem sikerült eddig.PMP3970B tabletről van szó
Szerintem mindent a leírtak alapján csinálok és 4 ill 15 % fölé sehogy sem tudok jutni.
Frissen telepített rendszer--Angol nyelvű rendszer--Laptop-- eddig semmi eredményt nem hozott.
Pedig hasonló állapotban lévő Ainol Tabletek már ébredtek fel kezem alatt --EZ makacs
Esetleg valaki --valami ötletet ha volna szíves adni örömmel-KÖSZÖNETTEL venném -
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv ismét!
Én is elakadtam az AMLogic Burning Tool-nál.
Aztán csend. Semmi nem történik.
Az baj, ha Windows 10-em van? Az USB Burning Tool-ból a linkelt van telepítve.Amúgy a tab semeddig sem jut a Boot-tal, mert hiába kapcsolom be, a kép fekete marad.
Bármi tipp, ami segíthet?P.S.: a config_progress.xml-t kézzel töltöttem be (import) mert hiányolta. Anélkül semmit nem volt hajlandó csinálni.
__________________________________________________________________________________________UPDATE #1: Sikerült! A baj az volt, hogy nem a config_progress.xml-t kell importálni, hanem a config_progress_reset.xml-t! Utána tovább ment a művelet! Köszönöm!!!
-
törölt tag
Üdvözöllek és Boldog Újévet Kívánok !
Bocs a zavarásért ,de segítségre volna szükségem !Van egy agyhalott Prestigio PMP3970B tabletem amit a Pc felismer és telepíti a Driverét is ! Sajnos itt elakadtam mert azt a sokat emlegetett doc x fájlt nem tudom letölteni ( halott a link ) Ha neked megvan letöltve nem volnál szíves elküldeni emailben vagy valami más módon ------apiq@freemail.hu-----címre. Esetleg ha némi tapasztalattal megerősítenéd azt külön megköszönömKérlek ha időd engedi szánj rám néhány percet--Segítséged előre is KÖSZÖNÖM
-
esox
senior tag
Csak az új USB Burning Tool segített
Az ebben lévő driver telepítése után már simán ment az AML Flash tool és a doksiban leírt további lépések.
Remélem újabb ember tudja majd alkalmazni az unbrickelési kísérletei során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest