- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv ismét!
Én is elakadtam az AMLogic Burning Tool-nál.
Aztán csend. Semmi nem történik.
Az baj, ha Windows 10-em van? Az USB Burning Tool-ból a linkelt van telepítve.Amúgy a tab semeddig sem jut a Boot-tal, mert hiába kapcsolom be, a kép fekete marad.
Bármi tipp, ami segíthet?P.S.: a config_progress.xml-t kézzel töltöttem be (import) mert hiányolta. Anélkül semmit nem volt hajlandó csinálni.
__________________________________________________________________________________________UPDATE #1: Sikerült! A baj az volt, hogy nem a config_progress.xml-t kell importálni, hanem a config_progress_reset.xml-t! Utána tovább ment a művelet! Köszönöm!!!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Nálam is előjött ez a gond, hogy indításkor csak a "The Art Hi-Tech" logó van, de az atombiztosan. A második ilyen tabletünk ugyanezzel a gonddal...
Erre nincs semmi megoldás? Komolyan? Nem akarom elhinni!
Próbáltam SD kártyát FAT32-vel, és a gyári firmware-el, de semmi. Ugyanúgy csak a logó jön be.
Ha géphez csatlakoztatom, és a hangerőgomb+power-rel kapcsolom be, akkor jelez egy új eszközt (M3-CHIP) de nincs driver hozzá. Mondjuk program se, amivel újraírhatnám az FW-t...Ahogy elnézem, ez elég gyakori probléma, mert nagyon sok embernél jelentkezett. És egy sima szoftver újrahúzással meg lehetne oldani itthon is, (már ha lenne hozzá ilyen...) de így csak marad a szerviz... már akinek még él a garanciája...
Így sajnos azt kell mondanom, hogy SOHA semmilyen körülmények között NE vegyen senki Prestigio-t...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest