Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Üdv!
Tervezek venni egy tab-ot, most olvasgatom a fórumokat, hogy melyikről milyen véleménnyel vannak.
A topik elején írták többen, hogy a fülessel nézett filmeknél nem volt hallható a beszéd. Nem a géppel van a baj, hanem a fülest nem komálja.
Erre akkor figyeltem fel, amikor a notimon filmet néztem fülessel (Samsung Galaxy S2 headsetjével). Minden penge volt. Egyszer összekevertem a párom telójának (S1) a headsetjével, és azzal ebbe a hibába futottam. No mondom, nézzük az asztali géppel. Az meg pont fordítva, a S1 headsetjável szólt jól, a másikkal a leírt jelenséget tapasztaltam.
Ekkor kipróbáltam a telókon felcserélve, és az S1-é az enyémben nem ment rendesen, konkrétan a mikrofon része. Csak pislogtam, ugyanaz a gyártó, ugyanaz a 3,5-es jack, és ez van.
Tehát más fülessel mennie kell rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- RedMagic Astra
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest