- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Üdv!
Tervezek venni egy tab-ot, most olvasgatom a fórumokat, hogy melyikről milyen véleménnyel vannak.
A topik elején írták többen, hogy a fülessel nézett filmeknél nem volt hallható a beszéd. Nem a géppel van a baj, hanem a fülest nem komálja.
Erre akkor figyeltem fel, amikor a notimon filmet néztem fülessel (Samsung Galaxy S2 headsetjével). Minden penge volt. Egyszer összekevertem a párom telójának (S1) a headsetjével, és azzal ebbe a hibába futottam. No mondom, nézzük az asztali géppel. Az meg pont fordítva, a S1 headsetjável szólt jól, a másikkal a leírt jelenséget tapasztaltam.
Ekkor kipróbáltam a telókon felcserélve, és az S1-é az enyémben nem ment rendesen, konkrétan a mikrofon része. Csak pislogtam, ugyanaz a gyártó, ugyanaz a 3,5-es jack, és ez van.
Tehát más fülessel mennie kell rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged