- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topi70
tag
Véletlenül jártam itt. Végre valaki észrevette ezt a problémát!!! Ügyes! S1 és Ace1-nél tapasztaltam először. Aztán a mostani fonepadomnál szintén. S1-es fülhalgatója nem jó S3-as tökéletes! Mindegyik 4 érintkezős, de belül tuti máshogyan van bekötve ezért a rossz hangzás...Ui: Ace1-nem járt füles haver elkérte az én S1-ét és brutál gyenge volt semmi basszus, picit kihúzva jóbban szólt, de monóban. Bementünk egy boltba ott többet kipróbáltunk, és végül a szifoné volt jó, ami viszont az én S1-mel szólt szarul ennyi:-)
-
Schanyee
senior tag
-
Dzsano
tag
Szerintem egyszerű a válasz: a telefonokhoz mikrofonos, kapcsolós fülest (headset) adnak, melyek dugójának 4 része van, a sima sztereó 3,5-ös jack pedig 3 részes.
Nem mindig passzol, osz' kész.
Olyat kell venni, ami jó hozzá, gondolom, hogy a 3G-s tablethez telefonhoz illő fülest (headset), a simához egyszerű, mikrofon nélküli sztereó fülest.El kell vinni a gépet a boltba és kipróbálni, ha másképp nem megy.
Ehhez a tablethez a 3 részes (sztereó fejhallgató) fülhallgató a jó, én egy ilyenen hallgatom a zenét róla. (Technics RP-F800, nem mai darab)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged