- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topi70
tag
Véletlenül jártam itt. Végre valaki észrevette ezt a problémát!!! Ügyes! S1 és Ace1-nél tapasztaltam először. Aztán a mostani fonepadomnál szintén. S1-es fülhalgatója nem jó S3-as tökéletes! Mindegyik 4 érintkezős, de belül tuti máshogyan van bekötve ezért a rossz hangzás...Ui: Ace1-nem járt füles haver elkérte az én S1-ét és brutál gyenge volt semmi basszus, picit kihúzva jóbban szólt, de monóban. Bementünk egy boltba ott többet kipróbáltunk, és végül a szifoné volt jó, ami viszont az én S1-mel szólt szarul ennyi:-)
-
Schanyee
senior tag
-
Dzsano
tag
Szerintem egyszerű a válasz: a telefonokhoz mikrofonos, kapcsolós fülest (headset) adnak, melyek dugójának 4 része van, a sima sztereó 3,5-ös jack pedig 3 részes.
Nem mindig passzol, osz' kész.
Olyat kell venni, ami jó hozzá, gondolom, hogy a 3G-s tablethez telefonhoz illő fülest (headset), a simához egyszerű, mikrofon nélküli sztereó fülest.El kell vinni a gépet a boltba és kipróbálni, ha másképp nem megy.
Ehhez a tablethez a 3 részes (sztereó fejhallgató) fülhallgató a jó, én egy ilyenen hallgatom a zenét róla. (Technics RP-F800, nem mai darab)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- ArchiCAD és Artlantis topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest