Új hozzászólás Aktív témák
-
Kayn
csendes tag
Mivel always-online a játék így a kalóz útvonal kilőve.
Szerintem nem lesz túl sikeres a játék eladások terén. Valószínűnek tartom hogy fognak csinálni ilyen pár órás demót/trialt csak hogy több ember kipróbálja/ potenciálisan megvásárolja, akárcsak a The Crew Motorfesttel is csinálták. -
Kayn
csendes tag
Hát az biztos kellemetlen volt. Mobilon én nem szoktam játszani, azt hittem ott is mindenedet tárolja a Play Játékok. De ezek szerint az nem olyan megbízható.
PC-n nálam Steam-nél nem szokott gond lenni. Jelzi melyik játéknál elérhető a Cloud Save (utóbbi 6-8 évben gyakorlatilag mindnél, teljesen offline játékok esetében is). Ha van internetem, akkor mikor kilépek a játékból szinkronizál a felhővel. Ha valami okból nem tudott akkor jelzi hogy nem "naprakész" a Cloud Save. Ha így indítok játékot megkérdi hogy a lokális vagy a Cloud Save-t töltse-e be, mellette dátummal hogy mikoriak a mentett elemek. Hasznos tud lenni, ha mondjuk előveszek egy játékot amivel évekkel ezelőtt játszottam utoljára, onnan tudom folytatni ahol abbahagytam (ha pedig nem azt akarok akkor természetesen ott az Új játék opció). Sőt, mentett is már meg engem Shadow of the Tomb Raider esetében, ahol valószínűleg az idióta Alt-F4-ezésemmel sikerült korruptáljam a mentésemetCloud-ból lekértem az egyel korábbi mentést és minimális veszteséggel folytathattam ahol abbahagytam
-
Kayn
csendes tag
Nem teljesen valós, cloud save minden játékban van már manapság, tehát nem csak lokálisan hanem a felhőben is elérhető a mentésed. Ha egy másik gépen (vagy éppenseggel mondjuk a Steam Deckeden) letöltöd a játékodat, szinkronizál a felhővel és a másik gépről is ott tudod folytatni ahol abba hagytad. De ez nem teszi feltétlenül always-online-á a játékot. Ha van internet szinkronizál, ha nem akkor nem, csak mikor lehetősége van rá.
Hát manapság ez a divat hogy megjelenéskor megkapod a játék felét, a másik felét meg lassacskán, apránként update-okkal.
-
Kayn
csendes tag
Always-online, live service játék. Sajnos egyre több az ilyen.
Gondolom azért (is) erőltetik ezt egyre jobban hogy a kalózkodást, csalást kiiktassák. Csalás alatt gondolok pl. olyanra hogy valaki Cheat Engine-el vagy hasonló szoftverrel végtelen pénzt ad magának, mintsem mikrotranzakció formájában vásároljon magának dolgokat a játékban, vagy éppen megvásarolja a DLC-t.
Persze ugyanez a játék vègleges halálát fogja okozni 5-10 év múlva mikor lekapcsolják a szervereket (pl.The Crew 1, meg még sok más)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- Filmvilág
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest