Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Na igen, az 5300-as csúcs játékosszám elég sovány. Ha ezzel nem tudnak mit kezdeni, úgy földbe áll a cucc, mint a gerely.
Mondjuk ha azt vesszük, a Crew Motorfest 3k-t tudott, de az nem steam only.
Ezekhez képest a Horizon 5 egészen más szörnyeteg 81k-val, szintén steam-en kívüli beszerezhetőséggel... -
TESCO-Zsömle
titán
Sajnos a The Crew sokkal inkább Driver mint TDU... Főleg a fizika. De TDU-ba sokminden volt, ami már a TDU2-be se működött utána a TheCrew meg egyenesen kidobta az ablakon. Ilyen volt egyebek mellett a következetes tuning és a fordulatszám-határoló. TDU1-be addig ment a kocsi, míg a motor elpörgött a határolóig. TDU2-be már konkrét értékek voltak, ahol falba ütköztél. Volt autó, aminél a max tuning mellett teljesen felesleges volt a 7. sebességfokozat, mert már 6-ba elérted a végsebességét.
A TheCrew meg homlokegyenest kidobta a következetességet az ablakot és amint bármilyen tuningot applikáltál a kocsira, onnantól kezdve az autó adatai eltűntek és ilyen 4-jegyű e-péniszek jelentek meg a helyükön, ahol a 7000 erősebb/nagyobb a 6500-nál és abszolút nincs semmi jelentősége, hogy az előbbi egy Fiat 500-as az utóbbi meg egy LaFerrari... -
BiP
nagyúr
a valós scenariot nem arra értettem, hogy van-e a játékokban ilyen,
hanem arra, hogy az mennyire valós, hogy az ember több gépen is játszik egy játékkal. Mennyire van valós igény az always online-ra ?
Bennem meg se fordulna, de nyilván, akinek több eszköze van otthon (akár az említett Steam Deck), és sokat is játszik, ott jogos igény lehet, hogy amit előtte este a tévén nyomott a konzolon/PC-n, azt a buszon is folytathassa másnap napközben.
De ehhez én már öreg vagyokA cloud savingben a bizalmamat ott elveszítettem, amikor mobilon játszottam csomót egy játékkal, telefont váltottam, de hiába léptem be a playbe a játékból, 0-ról kezdte a játékot, nem bírtam folytatni. Hát, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest