- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Na egy kicsit többet is sikerült kihozni a kártyeszból, ami kiderült hogy Sapphire gyártmány!
3dMark2001SE 1024x786/32: 8480 pötty
Sapphire Radeon8500LE 281/270
dx8.1, Catalyst2.5
AMD XP1800+@2000+
Hynix 2x256 DDR PC2100 CAS:2
Epox 8KHAL+
Ha a procit alapon hagytam (1800+) akkor 8347 volt a csúcs! Egy kis órajel emelés az alaplap Biosában (133->146) és csak 133 pontos növekedés! Hát akkor a procimat nem nyúzom, mert a így is tökéletesen mennek.
Pl: Mohaa, AVP2, USAF... -
wittman
aktív tag
Megy mint a szélvész (8103 pont 3dMark2001se 1024x768/32) Konfig:AMD XP 1800+, 512 Pc2100 DDR, Epox 8KHAL+. Ja a kártya LE verzió, de feltudtam húzni 270/270-re és még nem szemetel, de a RAMOkK a kártyán tűzforróak.
-
*EX*
csendes tag
A zöld és piros nyákos kártya között az a különbség, hogy a zöldet még az ATI gyártotta (ezért található meg a ventin a PM matrica alatt az ATI matrica), a pirosat pedig már a PowerMagic gyártotta. Nekem volt mindkettőből de mindkettő tönkrement.
-
wittman
aktív tag
Most vettem meg. OEM-es, de a bolt szerint Powermagic, a ventin nem PM matrica van, hanem powered by Ati. Zöld nyákon és ami a legfurcsább, hogy EtronTech 4ns-os memokkal. Hát kiváncsi vagyok mit tud! Egyáltalán valaki hallott már erről az EtronTech cégről. Na majd írok mit tud.
-
csjoco
csendes tag
Ibron!
Kösz várom a biost! -
wittman
aktív tag
ide kattintsatok:[L]http://www.digit-life.com/articles/pmradeon2/index.html[/L]
-
wittman
aktív tag
Szóval jó a piros is. Na holnap meglátom hogy milyen lesz. Próbáltál 3dfx-es játékot vele a radeonglide progival? Pl: Jane's F-15 Eagle
-
wittman
aktív tag
Egy nagyon jó Powermagic 8500 teszt:http://www.digit-life.com/articles/pmradeon2/index.html
-
wittman
aktív tag
Szóval a zöld szinű nagyon jó, de a pirost nemtom. Neked milyen van? Red or green?
-
Ibron
csendes tag
Szia
Nekem is PM 850LE van 128Mb, ha tudsz várni este esetleg eltudom küldeni a bios-t. (Most dolgozom :) ) Igaz még nem buheráltam, de gondolom nem nagy ügy lementeni.
üdv
Ibron -
wittman
aktív tag
bocsi nem 3.6-os, hanem 4ns-os volt. Már keverem a Club3D-vel, annyit kerestem már hogy melyiket vegyem, de egy kicsit szkeptikus vagyok a Powermagic-kel szemben. Pénteken fogom látni a boltban, akkor hozzák. Amúgy bőségess info a szamitogep.hu weben
-
wittman
aktív tag
Én most akarok venni PM-est, 128 MB-t (26500 Áfával debrecen) de egy régi részletes cikkben agyondicsérték (teljes teszt, hynix 3.6-os memokkal szerelve tuti teszt eredmények) és zőőőőd nyákos volt.
-
csjoco
csendes tag
''Mindenesetre rosszabb talán nem lesz tőle..
khalox
''
Én már azzal is beérném ha a mostani fekete-fehér villódzás helyett szagatás nélkül futna a Medal of Honor ....:) -
khalox
őstag
Egyszer egy régebbi threadben (bár lehet, hogy nem is itt) olvastam, hogy valaki csinált ilyet és működött neki. Igaz, hogy a proggik, akik a biost olvasták 64MB-ot mondtak, viszont használta mind a 128-at...
Aztán hogy igaz-e vagy nem?
Mindenesetre rosszabb talán nem lesz tőle.. -
csjoco
csendes tag
khalox: Kösz!
Bár nem tudom ... 64MB vs. 128MB ??? bár a flashradeon-nál sincs különbség, vagy van? -
csjoco
csendes tag
Kösz minden segítséget!
gyozi: Pont bitre ugyanezzel flasheltem ...azért kellene az eredeti bios, ami nekem megsérült, vagy már eleve szar volt?
khalox: a kártyát teszteltem Powerstrippel, nem akarom hogy 300/300 legyen csak 250/250 ... 250-nél ''kicsi'' szemetelt, ezért gondoltam hogy esetleg egy jobb bios segít rajta
Satan-Claus : van PCI-os kártyám, csináltam ... nem ma kezdtem már, mielőtt flashaltem leírtam minden lépést, már vakon tudok flashalani
start2 + Enter
Enter
3
Enter
1
Enter
1 ( a saját 8)
enter
y
Enter
Ezért is zavar mégjobban a dolog, ezért gyanakszom hardware hibára :(
Úgy látom ha ma nem megy a dolog, akkor marad a visszacsere ...
De ha lenne mégis valakinek egy lementett eredeti bios-a valahol, az lenne az igazi próba ... -
gyozi
aktív tag
Küldtem segítséget mélben!
-
khalox
őstag
Van egy Flashradeon nevű util. Abban van 4 db BIOS. Valamelyik csak jó lesz.
Arra vigyázzál, hogy a 275-t írd át 250-re a sebességnél, mert különben lehet, nem fog menni a kártyád.
Rengeteg rosszat hallok a PM Radeonokról, és mindig csodálkozom rajta, mert nekem is az van. Később mindig kiderül, hogy piros nyák így meg úgy. Ez itt zöld és 250/250 gyárilag, amit felhúztam 275/275-re 4ns RAM-okkal. De az igaz, hogy _jóval_ korábban vettem. -
borsi
tag
Ja! Jó ez a Powermagic:D! Haveromnak mi is vettünk 1 dobozost, mert mást nem lehetett már kapni. A boltba meg mondták hogy 250/250. Persze nem annyi, de mindegy. Nem hazudtak, csak kicsit szépítettek 250/240-en. A Ram már 250környékén szemetel mint állat.
Ezt csak azért írom, mert szerintem nem véletlenül van visszavéve az a RAM a tiéden sem:(
Ha vissza tudod állítani a BIOS-t(ebben sajnos nem tudok segíteni), ha nem muszáj ne próbálkozz újra, mert szerintem a hardver rossz! -
csjoco
csendes tag
Segítségeteket kérem az alábbi témában:
Vásároltam egy Powermagic Radeon 8500LE 128MB Tv out+DVI kártyát (ilyent tudtam venni ...). A ''pirosnyákos'' kártyán Samsung -TC40-es 4ns Ramo vannak. Alapból 250MHz GPU és 200MHZ RAM órajelen jár(t).
Próbáltam húzni a kártyát bios flash-sel ... ahogy kell, sajna a saját lementett bios megsérült a kislemezen :) )
Segítsetek!!! ha valakinek megvan akkor küldje már el (vagy mondjatok letöltési helyet) a kártya eredeti bios-át, hátha sikerül visszaírnom, ha nem, akkor a valószínűleg a bios hardware hibás ...
Előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged