Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
khalox
őstag
Egyszer egy régebbi threadben (bár lehet, hogy nem is itt) olvastam, hogy valaki csinált ilyet és működött neki. Igaz, hogy a proggik, akik a biost olvasták 64MB-ot mondtak, viszont használta mind a 128-at...
Aztán hogy igaz-e vagy nem?
Mindenesetre rosszabb talán nem lesz tőle.. -
khalox
őstag
Van egy Flashradeon nevű util. Abban van 4 db BIOS. Valamelyik csak jó lesz.
Arra vigyázzál, hogy a 275-t írd át 250-re a sebességnél, mert különben lehet, nem fog menni a kártyád.
Rengeteg rosszat hallok a PM Radeonokról, és mindig csodálkozom rajta, mert nekem is az van. Később mindig kiderül, hogy piros nyák így meg úgy. Ez itt zöld és 250/250 gyárilag, amit felhúztam 275/275-re 4ns RAM-okkal. De az igaz, hogy _jóval_ korábban vettem. -
borsi
tag
Ja! Jó ez a Powermagic:D! Haveromnak mi is vettünk 1 dobozost, mert mást nem lehetett már kapni. A boltba meg mondták hogy 250/250. Persze nem annyi, de mindegy. Nem hazudtak, csak kicsit szépítettek 250/240-en. A Ram már 250környékén szemetel mint állat.
Ezt csak azért írom, mert szerintem nem véletlenül van visszavéve az a RAM a tiéden sem:(
Ha vissza tudod állítani a BIOS-t(ebben sajnos nem tudok segíteni), ha nem muszáj ne próbálkozz újra, mert szerintem a hardver rossz!
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest