- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
csjoco
csendes tag
Ibron!
Kösz várom a biost! -
csjoco
csendes tag
''Mindenesetre rosszabb talán nem lesz tőle..
khalox
''
Én már azzal is beérném ha a mostani fekete-fehér villódzás helyett szagatás nélkül futna a Medal of Honor ....:) -
csjoco
csendes tag
khalox: Kösz!
Bár nem tudom ... 64MB vs. 128MB ??? bár a flashradeon-nál sincs különbség, vagy van? -
csjoco
csendes tag
Kösz minden segítséget!
gyozi: Pont bitre ugyanezzel flasheltem ...azért kellene az eredeti bios, ami nekem megsérült, vagy már eleve szar volt?
khalox: a kártyát teszteltem Powerstrippel, nem akarom hogy 300/300 legyen csak 250/250 ... 250-nél ''kicsi'' szemetelt, ezért gondoltam hogy esetleg egy jobb bios segít rajta
Satan-Claus : van PCI-os kártyám, csináltam ... nem ma kezdtem már, mielőtt flashaltem leírtam minden lépést, már vakon tudok flashalani
start2 + Enter
Enter
3
Enter
1
Enter
1 ( a saját 8)
enter
y
Enter
Ezért is zavar mégjobban a dolog, ezért gyanakszom hardware hibára :(
Úgy látom ha ma nem megy a dolog, akkor marad a visszacsere ...
De ha lenne mégis valakinek egy lementett eredeti bios-a valahol, az lenne az igazi próba ... -
csjoco
csendes tag
Segítségeteket kérem az alábbi témában:
Vásároltam egy Powermagic Radeon 8500LE 128MB Tv out+DVI kártyát (ilyent tudtam venni ...). A ''pirosnyákos'' kártyán Samsung -TC40-es 4ns Ramo vannak. Alapból 250MHz GPU és 200MHZ RAM órajelen jár(t).
Próbáltam húzni a kártyát bios flash-sel ... ahogy kell, sajna a saját lementett bios megsérült a kislemezen :) )
Segítsetek!!! ha valakinek megvan akkor küldje már el (vagy mondjatok letöltési helyet) a kártya eredeti bios-át, hátha sikerül visszaírnom, ha nem, akkor a valószínűleg a bios hardware hibás ...
Előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest