- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
VargaI
senior tag
eladva
, a topik zárható!
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
még meg van, 3k-ért vihető
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
nem a poti, hanem a szabályzó működését írtam le, de mind1, amúgy neked is AC ventid van? mert másikkal simán mehet gondnélkül csak ki kell próbálni és kész, amúgy természetesen csak is kipróbálással adok el valamit ha eladok(meg ugyanígy a vétel is), mert akkor ott helyben látja az illető, hogy neki megfelel vagy nem, azt utána nincsen semmiféle anyázás, hogy hát ő nem teljesen ilyenre gondolt, meg hogy neki ez a baja vele....
[Szerkesztve] -
apóka
aktív tag
Először: köszönöm
az infókat....elolvastam ...és lőn világosság
soha nem érdekelt a potik működése, most már van sejtésem
most elvesztettél 1 potenciális vevőt, de megkímélted magad egy kellemetlen csuklási sorozattól
még 1x THX ( az smst is)
most meg vadászhatom a megfelelő ( árban és tudásban) szabályzót...
esetleg valakit tudnál ajánlani aki profi a témában
[Szerkesztve] -
Grillo
őstag
Annyit a potihosszhoz, hogy nekem is ilyenem van, csak Vantec, tök ugyan az mindkettő. Nekem a Chieftec Dragon ajtaja mögé simán befér. Talán segít.
-
VargaI
senior tag
amúgy csak szólok, nehogy te is úgy járj ezzel, mint én (rendes ember vagyok
), ez nagyon úgy néz ki, hogy PWM ,azaz impulzus szélesség modulációs elven alapul(ki be kapcsolgatja a feszt), és ezt sajna van olyan venti ami nem díjazza (semmi baja nem lesz tőle, csak berezonál vagy hasonló, hangos lesz, van róla vmi topic is itt a fúrumon), pl az én AC ventim se díjazza, ezért akarom eladni
itt a topic
[link]
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
kb 1 cm, Bp-n vagyok hétközben, de most hétvégén is fennt leszek, viszont most néztem csak, hogy valamiért nem kaptam garipapírt hozzá
csak számlát, ez nagyon felb@szta az agyamat
, amúgy teljesen jól működik, ha kell így is, akkor szólj, ha nem szerintem viszem vissza azt reklamálok egy sort
-
apóka
aktív tag
Szia!
Megmérnéd mennyire lóg ki a szabályzó poti tekerője a panel síkjából
a házam ajtós, az a kérdés mögé fér-e
Hol lax?
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
esti UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
senkinek nem kell? -
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
válasz
Foglalt név #6 üzenetére
nekem is ez az egyik problémám, hogy nem lehet vele kikapcsolni a ventiket, meg sajna nekem a LED-es megvilágítás miatt sem jött be, szép meg jó, de nekem egy LED sincsen bekötve a gépembe, mert nem bírom őket
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
délelötti UP
-
VargaI
senior tag
UP
-
VargaI
senior tag
hi
Potenciométer 3.5'' (kislemez helyre) Revoltec kék eladó 3500 HUF
4 ventilátort lehet vele szabályozni, 1 napos gépben sem volt, csomagolással, számlával mindennel, csak kipróbálva lett
[link]
ventilátor/fordulatszámszabályzó/3,5''-os fordulatszámszabályzó kék
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest