- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
VargaI
senior tag
nem a poti, hanem a szabályzó működését írtam le, de mind1, amúgy neked is AC ventid van? mert másikkal simán mehet gondnélkül csak ki kell próbálni és kész, amúgy természetesen csak is kipróbálással adok el valamit ha eladok(meg ugyanígy a vétel is), mert akkor ott helyben látja az illető, hogy neki megfelel vagy nem, azt utána nincsen semmiféle anyázás, hogy hát ő nem teljesen ilyenre gondolt, meg hogy neki ez a baja vele....
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
kb 1 cm, Bp-n vagyok hétközben, de most hétvégén is fennt leszek, viszont most néztem csak, hogy valamiért nem kaptam garipapírt hozzá
csak számlát, ez nagyon felb@szta az agyamat
, amúgy teljesen jól működik, ha kell így is, akkor szólj, ha nem szerintem viszem vissza azt reklamálok egy sort
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged