Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
A Redmi ezen a képen rosszul lövi be a kontrasztot, és a fényerőt. Nézd meg az eget, illetve hátul az ereszt, a tető részt. Ezért tűnhet úgy, hogy az előtérben lévő lámpaoszlop részletesebb. A tetőnél viszont már eltűnnek, illetve összemosódnak a részletek, míg az F6 konzisztensebb overall.
-
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
Frankó olajfestmény mindkettőn a fű
Ennyi átjött.
Ez mindkét esetben túltolt szoftverezés, nekem már ennyire részletes fotóminőség sem szükségszerű, mert nem a gyepet akarom fotózni.
Persze biztos előfordul olyan életszitu is, de a téma többi része jobban érdekel.
De nekem normál állapotában a két kép közül az F6-osé tetszik jobban. Evvan.
Biztos nem azonos napszakban és évszakban készült, emiatt sem győz meg annyira az Redmi, de hát hozott anyagból dolgozunk.Nekem a Redmi fakó, élettelen, a Poco meggyőzőbb, de ez az én szubjektív véleményem.
Két telefont egymás mellett kéne látni kamera tekintetében. Nekem a 2 hét alatt az elvárt szintet hozza nappali és késő esti fotóknál is.
Ennyi pénzért én elégedett vagyok, mint felhasználó. -
válasz
Ba cy lus #74 üzenetére
Az éjszakai képeken a lámpaoszlopok tetején (az elsőn egy kicsit, de a másodikon már erősen) egy zöldes kromatikus aberráció szerű anomália látszik a Redmi képein.
Ez azt jelenti, hogy a Redmi mesterségesen élesít és színez.
Egy picit élesebb is lett a kép, mint a Poco képe, de el van szineződve, szóval biztosan nem jobb a Redmi, mint a Poco.
Hasonló problémát látok a nappali képeken, a kép közepe felé lévő kerítésen van egy behajtani tilos tábla, a Redmi képén ez fekete, a Poco képén viszont piros (mint ahogyan a Redmi 200 megapixeles képén is piros, de ki fog 200 megapixeles képekkel foglalkozni).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint ár-érték bajnokot avathatunk a Xiaomi Poco szériájában vagy idén nyáron félrecsúszik valami?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Tidal
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest