- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- CES 2025: 65 wattot is leadhat az EcoFlow Qi2-es töltője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz Ba cy lus #74 üzenetére
A Redmi ezen a képen rosszul lövi be a kontrasztot, és a fényerőt. Nézd meg az eget, illetve hátul az ereszt, a tető részt. Ezért tűnhet úgy, hogy az előtérben lévő lámpaoszlop részletesebb. A tetőnél viszont már eltűnnek, illetve összemosódnak a részletek, míg az F6 konzisztensebb overall.
-
Graphics
Jómunkásember
Frankó olajfestmény mindkettőn a fű Ennyi átjött.
Ez mindkét esetben túltolt szoftverezés, nekem már ennyire részletes fotóminőség sem szükségszerű, mert nem a gyepet akarom fotózni.
Persze biztos előfordul olyan életszitu is, de a téma többi része jobban érdekel.
De nekem normál állapotában a két kép közül az F6-osé tetszik jobban. Evvan.
Biztos nem azonos napszakban és évszakban készült, emiatt sem győz meg annyira az Redmi, de hát hozott anyagból dolgozunk.Nekem a Redmi fakó, élettelen, a Poco meggyőzőbb, de ez az én szubjektív véleményem.
Két telefont egymás mellett kéne látni kamera tekintetében. Nekem a 2 hét alatt az elvárt szintet hozza nappali és késő esti fotóknál is.
Ennyi pénzért én elégedett vagyok, mint felhasználó.[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
Az éjszakai képeken a lámpaoszlopok tetején (az elsőn egy kicsit, de a másodikon már erősen) egy zöldes kromatikus aberráció szerű anomália látszik a Redmi képein.
Ez azt jelenti, hogy a Redmi mesterségesen élesít és színez.
Egy picit élesebb is lett a kép, mint a Poco képe, de el van szineződve, szóval biztosan nem jobb a Redmi, mint a Poco.
Hasonló problémát látok a nappali képeken, a kép közepe felé lévő kerítésen van egy behajtani tilos tábla, a Redmi képén ez fekete, a Poco képén viszont piros (mint ahogyan a Redmi 200 megapixeles képén is piros, de ki fog 200 megapixeles képekkel foglalkozni).
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest