Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PreryQtya
csendes tag
Hali! Lenne előre lépés, bőven! De sajnos itthon a Poco telefonok mostoha gyerekek!
Nincs hivatalos forgalmazása a típusnak itthon! Mivel ez a teló már 1 éves, viszont nem olcsó, vagy sima F5-t felé nézegess, sajna ez is külföldi rendelés ha olcsóbban szeretnéd megúszni, vagy egy kicsit vársz, és még újabb típus fut be! Nagyon gyorsan jönnek az újabb és újabb telók, egyre jobb és jobb kiszereléssel!
Én már 8 hónapja használom, és tökéletesen megfelel az igényeimnek!
-
PreryQtya
csendes tag
És valóban, tegnap este nálam is felugrott, hogy frissítene rá! Megtörtént! Azért érdekes, hogy előbb Kolumbiai régiót kell választani, hogy jöjjön a globál frissítése, majd pár nap, és már jött is az újabb csomag már ugye magyar régión! Egyenlőre komolyabb bugot nem találtam, amibe belefutottam az csak annyi volt, hogy a némítás feloldása után manuálisan kellett hangerőt adni, mert nem váltott vissza, de egy újraindítás után ez is megoldott! Mással egyenlőre nem találkoztam még, bár szoktam nézni a Xiaomi oldalán a Bugreport leírását! 8/256-os júliusi a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Befutott a Redmi K60 fedőnév alatt és egy-két minimális különbséggel, mégis sikerült egyből a Xiaomi egyik legjobb ajánlatává előlépnie.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest