- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vagyunk egy állásponton, hitvitába meg nem kezdek, vagy inkább nem folytatom.

Kár volt írnom, sok markáns megjegyzésedet olvastam már itt az oldalon, így erre is csak emiatt ugrottam rá.
De nem kell nekem mindenkivel jóban lenni, mert nem is menne.Neked szarkinai, jóvanazúgy.
Vannak, akik elvek mentén gondolkoznak, ezzel nem tudok mit kezdeni. Te elvből nem veszel kínait, ez nem is fog változni.Marad más megoldás. Neked meg én magyaráztam el.

Én csak azt nem értem, ha számodra egy érdektelen témakör merül fel , amihez ÉRDEMBEN nem tudsz hozzászólni, azt a témát miért kell basztatni? Nem tudnál rá te sem jó választ adni.Vagy tudsz mit mondani? Nem. Se műszakilag semmi.
hcl igen... Meg én mondjuk tudom az okát, szereltem is ilyet... De Te csak kinaiszirszarozni tudtál..
Megsüvegelendő. Van szerintem olyan szakterület, amihez értesz... Ott, ott csináld ezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arch Linux
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én csak azt nem értem, ha számodra egy érdektelen témakör merül fel , amihez ÉRDEMBEN nem tudsz hozzászólni, azt a témát miért kell basztatni? Nem tudnál rá te sem jó választ adni.