Hirdetés
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nem vagyunk egy állásponton, hitvitába meg nem kezdek, vagy inkább nem folytatom.

Kár volt írnom, sok markáns megjegyzésedet olvastam már itt az oldalon, így erre is csak emiatt ugrottam rá.
De nem kell nekem mindenkivel jóban lenni, mert nem is menne.Neked szarkinai, jóvanazúgy.
Vannak, akik elvek mentén gondolkoznak, ezzel nem tudok mit kezdeni. Te elvből nem veszel kínait, ez nem is fog változni.Marad más megoldás. Neked meg én magyaráztam el.

Én csak azt nem értem, ha számodra egy érdektelen témakör merül fel , amihez ÉRDEMBEN nem tudsz hozzászólni, azt a témát miért kell basztatni? Nem tudnál rá te sem jó választ adni.Vagy tudsz mit mondani? Nem. Se műszakilag semmi.
hcl igen... Meg én mondjuk tudom az okát, szereltem is ilyet... De Te csak kinaiszirszarozni tudtál..
Megsüvegelendő. Van szerintem olyan szakterület, amihez értesz... Ott, ott csináld ezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OLED monitor topic
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én csak azt nem értem, ha számodra egy érdektelen témakör merül fel , amihez ÉRDEMBEN nem tudsz hozzászólni, azt a témát miért kell basztatni? Nem tudnál rá te sem jó választ adni.