Új hozzászólás Aktív témák
-
molntomi
csendes tag
válasz
aboutterms #6970 üzenetére
Szia!
Festo honlapjáról töltöttem le hozzá software-t, remélem ezzel akkor nem lesz baj. Amit észrevettem, hogy a véghelyzetig lemegy és utána dobja el magát, gondolom valamelyik paraméter lehet a gáz, vagy mechanikusan szorul.
Festo Configuration Tool. -
crucified
tag
válasz
aboutterms #6775 üzenetére
Szia, sajnos azzal sem. Érdekes, hogy a firmware update előtt elértem RSLinx-el sorosan és IP-n is, az RS232 LED az update után pirosan világít az OK LED-el egyetemben, a RUN LED zöld. Előtte csak az OK LED villogott, minden más LED sötét volt. Feltöltés előtt a 00-ás rackben látta a redundáns PLC-t, most nem. A 1756-L55-ös firmware-val updateltem, rendben lefutott, a boot után lett ilyen. A furcsa, hogy nem írta ki a firmware verzióját az update előtt, ahogy mondtad olyan mintha nem lett volna rajta firmware. A main PLC szépen kiírja a firmware változatát, szépen tudok hozzá csatlakozni RSLinx-el sorosan és IP-n is.
Találkoztál már hasonlóval?
Köszi
Üdv,
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6773 üzenetére
Szia, köszönöm.
Szépen lefutott, újraindítás után teljes halál.
Előtte csak az OK LED villogott, most a RUN zöld, az RS232 és az OK LED piros és nem villog. Nem látja a CPU-t újraindítás után sem COM-on, sem Etherneten. Előtte látta.
Mi lehet a baja? Tudok adni teljes resetet?
Megpróbáltam megint elérni a ControlFlash-el, sikertelenül.
Köszi és üdv.
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6770 üzenetére
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6770 üzenetére
Szia, köszönöm, sikerült csatlakozni.
Amikor online-ba akarok menni, firmware update-et akar. Ezt hogyan kell? Az eszköz nem található meg a standard eszközök között új project definiálásakor. Ez ugyan olyan, mint a GSD file a Siemens-nél? Hogyan tudom update-elni, hogy online mehessek és megnézhessem a hibakódot, amiért a piros LED villog? Gondolom ezzel semmit nem lehet elfuserálni a PLC-ben.
Köszi és üdv.
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6768 üzenetére
Szia, köszi. Nekem csak 1747-CP3-as soros kábelem van. Azzal hozzáférek? Amennyiben igen, kell az Rslinx is? Az ok LED villog pirosan, a hibát akarom megkeresni. Stúdió 5000-em is van, de nem használtam soha.
Köszi előre is.
Üdv.
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6434 üzenetére
Szia, köszönöm. A sört fizetem ha arra járok, majd megmondod merre az arra.
Üdv.
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6428 üzenetére
Szia, ez kimerítő volt mint új házasoknak a nászéjszaka.
Nincs project file a gépemen, csak pár dolgot kell módosítanom a PLC programban. Akkor elég csak a sima online ha létrejött a kapcsolat és betölti a projectet a gépre az upload után?
Tudom mit és hogyan kell módosítani, azzal nincs gond. Ezt offline-ban tudom megcsinálni miután átkerült a gépre a project? Amennyiben igen, hogy megy a visszatöltés a PC-ről a PLC-re?
Vagy elég online-ban kijavítanom, elmentenem és akkor természetesen a PLC-ben is módosul a dolog?
Itt nincs download to PLC?
Köszönettel, megyek egy sörrel.
Üdv
-
crucified
tag
válasz
aboutterms #6067 üzenetére
Szervusz, sikerült. Hálás vagyok Neked ezért, nagyon köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest