- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
theBitEater
csendes tag
Szia mindegy1!
Sejtem miféle visual studio-ban írt kommunikációs programra gondolsz, ugyanis már számos ilyen programot fejlesztettem. Volt egy nagyon hasonló projektem-egy gumi keverő géphez kellett receptúrákat kezelni tudó HMI-SCADA alkalmazást fejlesztenem. Az irodában a technológus elkészítette a receptet, elküldte ethernet hálózaton keresztül az üzemi számítógépre, ott a dolgozó a megfelelő időben kiválasztotta a HMI felületen a listából- a számítógép áttöltötte a receptúrának megfelelő paramétereket a PLC-be. Maga a HMI program több felhasználószintet kezelt eszerint engedte a gép funkcióit és paramétereit használni, illetve megváltoztatni. Sőt a folyamatparamétereket(pillanatnyilag felvett villamos teljesítmény, aktuálisan betöltött receptúra, IO lista ) is rögzítette egy adatbázisba, így akár valós időben is nyomon lehetett követni a gép működését az irodából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest