- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterUr
csendes tag
And pontosan leírta, ez nem szabvány egy csoport névnek lehet inkább felfogni. A PLC bármi meglepő relé vezérlésből és mikrokontrollerek házasságából fejlődött ki nagyjából ezért ahány gyártó annyi fizikai eltérés és emiatt program eltérés. És a CPU amit használnak is alapjában eltérnek ezért is van különbség. Alapvetően ez a terület is hiányolja már a közös szabványos felületet, de mivel a PLC-k 99% célgépekhez kerül felhasználásra vagy célrendszerekhez ezért itt sincs iparági nyomás hogy egységessé váljanak az okos otthonoknál a KNX mint kommunikációs rendszer azért lett használva mert a piac kikényszerítette. Én a múlt héten késő délután 3 helyen voltam és kértem PLC bemutatást és 3 teljesen eltérő alap koncepcióval találkoztam. És egy biztos hogy ezért én a rievtech nél maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest