Hirdetés
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
molntomi
csendes tag
Sziasztok!
Siemens PLC-s kérdésem lenne, pontosabban SIWAREX CS modullal kapcsolatban.
PLC: IM151-7 CPU (S7-300)
Nagyon röviden: Töltőgépről van szó, töltőszelepet a mérleg vezérli, ha eléri a kívánt súlyt a töltőszelep bezár.
A gond, hogy például 5000 grammnál, plusz 150 grammot mér még rá. Ha 4500 grammot állítok be akkor is 100-150g. Mindig van súly szorás, a gépet nem lehet pontosan beállítani.
A gépen található siemenses kijelző, gramm érték kiíratásánál látni, mintha nem tudná követni a mérleget.
A PLC programban viszont monitorozásnál én azt látom, hogy megfelelően veszi el a bitet.
Egyszerűen nem értem, honnan jön ekkora szorás. Ilyen lassú lenne a mérleg feldolgozója (Siwarex cs), ezt hol tudom megnézni? Valaki dolgozott már siwarex-el???
Minden ötletet szívesen várok, nem tudom már mi lehet a gond. Mechanikusan ellenőrizve van a gép, szelep megfelelően zár el, nincs késleltetés, fojtás benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest