- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Magisk
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
byte-by
üzenetére
Oké, az életkorra tényleg rosszul emlékszem, ebben a topicban nem volt olyan felírás. Anno #5590 környékén volt egy thread, aminek a kapcsán kotorásztam hirdetéseket, és mindenütt csak "junior"-okat kerestek, friss egyetemistákat, vagy utolsó éveseket, de sehol sem a 35+ korosztályt. El is könyveltem, hogy akik lelépnek, azoknak a helyébe a friss diplomások kerülnek. Tévedtem volna?
A hirdetéskről persze nem tudom megítélni, mennyire tükrözik a valós adatokat. A programozás világában például ezernyi a hirdetés, de komolytalan mindegyik. Hogy az ipari világban másabb-e a helyzet, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- Android játékok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Gyúrósok ide!
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest