Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Örülök, hogy van ez a PLC-s fórum. Sajnos nekem is foglalkoznom kell S5 és S7 200-300-400-as rendszerek hibakeresésével és programozásával a munkám miatt.
Lenne egy kérésem. Vickers fórumtárs kért itt már Siemens S7-300 leírást itt a fórumban. Angol és német nyelvű nekem van, de sajnos olyan szinten egyik nyelvet sem beszélem (vagyis inkább olvasom), hogy teljes biztonsággal értsem a leírásokat. És így elég nehéz esetleg több ezer oldalból kiválogatni az engem épp érintő problémát. Magyar nyelvű leírás kellene főleg az S7-300-ról.
S7-200-as doksim van, csak a gépeink nagyrésze 300-ast használ. Siemens tanfolyam anyagaim is vannak, de sajnos azokról a tanfolyamokról igazán jót még senkitől nem hallottam...
Hogy tetézzem a kívánságlistámat érdekelne SINUMERIK NC (főleg 840D) vezérlő leírás is, de tudatlanságom okán abból is magyar verzió. (német nyelvűn abból is van nyomtatott formában).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest