- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
byte-by
üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
Az a gond, hogy állásra vadászok és ugye cége válogatja, hogy melyiket szeretnék viszontlátni és a másodikkal egy olyat szeretnék megcélozni ami valószínűleg talál is ez lesz az Omron.
(A Siemens-sel "nálunk" csak az a baj, hogy olyan egyszerű gépekhez, mint egy kézi kis ellenőrző túl drágának találtatott és csak a német import gépekben van, azok viszont nagyon szépen mennek anélkül, hogy rájuk kellene nézni)
És bizony állásinterjúkon tudnak cifrákat kérdezni, nekem meg nagyon le kell nyűgözni őket elsőre ,hogy sikerüljön.Sajnos ez a munkahely ahol vagyok nem fog soká tartani, visszajött az az ember akinek anno még a helyére felvettek és létszámfeletti lettem (3 tapasztalt technikus a 3 műszakra, én volnék az újonc negyedik). Mérnöknek meg nem vesznek át, nekik mindenképp senior kell.
Mik a vélemények a Mitsubishi PLC-kről?
Kezembe akadt egy prospektus és egész jónak tűnik a rendszer egyben.üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest