Hirdetés
- Yettel topik
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
válasz
csgabiii
üzenetére
Segíteni biztos tudunk vannak itt páran akik értenek(Szirty) hozzá vagy értegetnek(én)!

De én is csak segítek azt ne várd el hogy egy régi szakdogát csak át írsz azt jó van, minimális befektetéssel...Bár én is voltam diák(nem is olyan régen) csináltam én is hasonlót hajaj.DE akkor is ebben nincs sok sport érték és ha később is ezzel akarsz foglalkozni akkor ne járd ezt az útat!Ezt én is csak most tapasztaltam meg!
Pl van-e valami ötleted?Szabályozástechnika vagy valami vezérlés amit szeretnél csinálni?Pl. valami szintszabályozás ami vezérlési dologgal meg van bolondítva. Vagy esetleg más terület gyártásautomatizálás valami gép működtetése?
Tudom ötletet nehéz szerezni (nekem legalábbis az volt). Amióta dolgozok ötletet adnak nekem...
Egyelőre ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest