Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
MasterMark #86408 üzenetére
Köszi!
-
modflow
veterán
Van egy Panasonic P50GT50 plazma TV-m.
Ezt hogy lehet szállítani? Lehet fektetve, vagy csak állítva? -
modflow
veterán
válasz
B.attila #85118 üzenetére
Azt mondták azért lehet, mert a TV-m (Panasonic P50GT50) nem tudja rendesen kezelni a BT 4.1-et.
A TV megjelenési idejében (2012) nem volt BT 4.1 (2013 december).De rendeltem egy bluetooth adó-vevő -t. Opcionálisan ad, vagy vesz. Jelen esetben én "adni" fogok vele a fejhallgató felé.
Majd jelzem mire jutottam.(Kb. 10-15 nap.)
-
modflow
veterán
válasz
modflow #85116 üzenetére
Kipróbáltam a TV vs. Mobil esetet.
A mobilt a TV-hez tettem és úgy néztem mikor kezd akadni a hang. Hát úgy tökéletes volt a szobában, ha kimentem falon át már akadt, de gondolom ez normális.
A TV-n viszont volt, hogy 3 m-re akadt a hang.Pedig egy Panasonic P50GT50-ről beszélek, ami nem olcsó eszköz.
Mit lehet tenni?
-
modflow
veterán
válasz
modflow #85106 üzenetére
Tegnap tudtam igazából kipróbálni a fejhallgatót.
Hát problémám volt vele. A hang sokszor akadozott. A fejhallgató 10 m-es hatókörzetű, én a TV-től max. 3-4 méterre ültem, de valami bibi volt. Ilyen gyenge a TV BT vevője? (Pana P50GT50)
Kipróbálom majd telóval, ott milyen ha messze van tőlem a fejhallgató, de a TV-s dolog akkor is zavar, hiszen ahhoz vettem.Hogyan lehet ezen javítani? Azon kívül, hogy a képernyőre ülök?
Valami zavarhatja? WiFi? Lehet ezt valahogy mérni? -
modflow
veterán
Vettem egy bluetooth fejhallgatót és rácsatlakoztam a TV-re.
Panasonic P50GT50.
A hangerőt hogy tudom növelni?
Telefonon nem tudom max.-ra venni olyan hangos, de TV-n meg sokkal halkabb. -
modflow
veterán
Nos hát meggondolom nagyom a dolgot, márcsak azért is, mert egy új TV iszonyat sokba kerül még 58"-ban is.
-
modflow
veterán
Az alábbi tévét szerintetek mennyiért lehetne most eladni?
Típus: Panasonic TX-P50GT50
Szin: fekete
Tartozékok:távkapcsoló, 5 db 3D-s szemüveg, kábelek, doboz...minden tartozékkal
Garancia: 2 év volt, már nem garanciális 2013 márciusi, tehát 4 éves
Állapot:makulátlan, karcmentes foltmentes, pixelhibamentes
Üzemidő: Time: 7452, On/Off: 4463 -
modflow
veterán
Egy 3 éves Panasonic P50GT50, amiben 6150 üzemóra van mennyit érhet most?
-
modflow
veterán
Egy 3 éves Panasonic P50GT50 mennyit érhet most?
-
modflow
veterán
Sziasztok!
Ez mitől lehet? Régebben kb. 1-szer volt ilyen egy fél évben, de mostanában kb. kétszer csinál ilyet egy hónapban.
Így sípol vagy 30 -40 másodpercig, majd újraindul. -
modflow
veterán
Kb. most 2 éves a Panasonic P50GT50-em, megnéztem az üzemidőt.
3233 óra, 2251 ki/bekapcs.Egy halálközeli állapot volt, tavaly nyáron villámcsapás miatt táp+mainboard csere volt.
-
modflow
veterán
Basszus! Millás TV-ket elég kevesen engedhetnek meg maguknak.
Elég jól mehet itt sokaknak. -
modflow
veterán
Nekem annyi tapasztalatom van, hogy a régi telómban szuper AMOLED kijelző volt. Nem tudom ez köszönőviszonyban van e a TV-s oled kijelzővel, mindenesetre a telómon a felső sáv (akksi, térerő, stb. állandó elemei) beégtek. Mindig lehetett látni, még ha videó ment rajta és elforgattam akkor is.
-
modflow
veterán
Ez mit jelent szerintetek? Ezt írja ki a TV: X. V. Colour színjel
Ill. a lejàtszó szerint 23.976 fps -as a film, a TV meg azt írja: 24 Hz bemenet. Oké egyik fps, a másik Hz de ez tök màs dolog?
Ill. ha kicsierélték a TV-ben (P50GT50) a maindoardot és a tápot, hogy lehet az, hoyg a WiFi-re simán felkúszott, holott MAC szűrőm van?? Létezik, hogy mindegyik pana TV-nek ugyan az a MAC száma? Furcsa lenne.
-
modflow
veterán
Ma hívtak a szervízből, hogy megjött a táp és a mainboard a GT50-emhez és beszerelve működik rendesen. Szóval meggyógyult a TV-m.
Holnap hozzák. Szerintetek van valami, amire figyeljek? -
modflow
veterán
Valakinek volt már dolga Panasonic szervízzel?
Azért màr eltelt1hónap és még mindig nincs alkatrész. -
modflow
veterán
válasz
liszi70 #71496 üzenetére
Igen, minden terméknél linket is adtak.
Másik poén, hogy pl. az 1 TB-os külső HDD-mre belinket egy 500 GB-osat és annak az árát avultatja. Hát nem egy árban van.
Ezt a levelet még csak e-mail-ben kaptam. A TV javításról még nincs számlám, mert ugye nem jött még meg az alkatrész.
De írok nekik majd egy szép levelet az tuti. Az a fura, hogy a pénzt megkaptam, de papír, hogy miből jött az ki nem jött és sokadszori hívásomra küldték át ezt mail-ben, de elvileg postán is úton van.
Az xbox-ra 30k -t fizettek. Oké, egy régebbi 120 GB-os volt, de arra meg belinkelték a 4Gb -os verziót 45k-ért. És mivel a HDD-t visszakértem, így 30k-t fizetnek rá.
-
modflow
veterán
Nem tudom ki emlékszik, július elején villámcsapás miatt tönkrement a Panasonic P50GT50-em.
Elvittem szakszervízbe, még mindig ott van, az alkatrészekre várunk, az előzetes szakvélemény alapján a mainboardot és a tápegységet kell kicserélni, remélhetőleg mást nem, és így munkadíjjal 174.000 Ft lesz a szakszervíz szakvélemény alapján.
Erre most jött a biztosítóból a papír, hogy a készülék nem javítható gazdaságosan és kifizetnek érte 150.000 Ft -ot a maradványérték levonása után.
Most idézek:
"Panasonic TXP50GT50E - Szakértő által becsült érték: 179 000
A helyszíni szemle és a szakvélemény alapján vélhetően villámcsapás okozta túlfeszültség miatt hibásodott meg az eszköz. Javítása gazdaságtalan. A csatolt szakvéleménnyel egyet értünk.
http://plazamarket.hu/szorakoztato-elektronika/televizio/lg-50ph670s-3ds-tv.html
Kifizetésre 150 000,- Ft-ot javaslok a maradványérték levonása után."
Most komolyan ezzel a TV-vel azonos az enyém????
-
modflow
veterán
Ha a Panasonic P50GT50 re HDMI-vel ráviszek 5.1 es DD hangot, vagy DTS-t, akkor a TV az optikai kimenetén tudja azt továbbítani az erősítőre?
-
modflow
veterán
válasz
Pro Koryak #70261 üzenetére
Mondom megnézem mennyibe kerül ez a 60PB660V, 250k az extreme digitalban. Pedig nagyobb, mint az én P50GT50-em és jóval olcsóbb?
Miben különbözik alapvetően a két tv, hogy ilyen árkülönbség van közte? -
modflow
veterán
Korábban már írtam, hogy villámcsapás következtében életének hajnalán, 1 éves korában elhunyt szeretett Panasonic P50GT50E TV-m.
Szerdán jelentettem be, a biztosító embere még csak nem is jelentkezett.
Amennyiben nem tudják megjavítani, tudnátok ajánlani egy hasonló, magyarországi boltokban is kapható TV-t? Lehet akár LCD -is, bár már kezdtem megszokni az állandó zoomolást a logók miatt.
A keret 303.000 Ft. -
modflow
veterán
Mint írtam pár napja, villámcsapás miatt megfeküdt a P50GT50-em.
Ha nem tudják megjavítani, akkor milyen TV-t javasolnátok helyette, ami min. ugyan olyan minőséget nyújt, mint ez volt?
A kárszakértő, még mindig nem jött.
(Ez a 2. nap)
-
modflow
veterán
Nem, a konnektorban van áram, szóval nem az a baj.
Bejelentettem a biztosítóban kárt, de most látom, hogy a gépemben - amiről most is írok - elszállt a TV tuner kártya és a Realtek PCIe GBE LAN-om. Ami az alaplapra integrált, szóval ilyenkor mi van? De amúgy a gép az megy.Kíváncsi vagyok, mikor jönnek ki. A TV 1 éves, az Xbox360-om 4 éves volt. Utóbbiról már nincs is meg a számla. Azt be kell mutatni a biztosítónak?
Remélem a 3D-s szemüvegek nem romlanak el. Ugye? Mert azt ki sem tudom próbálni. Pedig van belőle 5 db és 10ezer volt/db.
Nálunk a kéménybe csapott be a villám. Látható is, mert lerepült a "madárvédő" a tetejéről és szétnyomta még a pincében is a kisajtót! És a kémény kb. 8-10 m -es lehet.
Akkor nálam él a villámcsapás és a másodlagos hatása is? -
modflow
veterán
Ma jövök haza erre látom, hogy a ház előtt hever a kémény alu védősapkája. Mondom mi van. Kizárt hogy ekkora hurrikán volt itt. Aztán mondja a szomszéd, hogy belecsapott a villám. Villanyóra levágva. Visszakapcsolom, erre a P50GT50-em meg se nyikkan. Hát a szívem megállt. Aztán nézem xbox360 se kapcsol be, a DVDlejátszó sem, az xboxba dugott külső HDD se és a router is elszállt. Teljesen kész vagyok. A tv meg az xbox idegesít. A tv készenlétben volt, de a box ki volt húzva. Lehet hogy lan on tönkremegy?
Ja és mindez úgy történt, hogy egy drága Belkin túlfeszvédős elosztóról megy minden. Amikor vettem, azt mondták több milla rácsatlakozott eszközig fizetnek. Hogy lehet ezt érványesíteni? Ja és a belkin még csak le sem kapcsolt. Szóval full nem értem, de csöppet le vagyok törve.
Arra van esély, hogy pl. TV-ben csak táp ment ki?
-
modflow
veterán
Tegnap nekem frissített a Panasonic P50GT50-em. Nem tudjátok mit javítottak benne?
-
-
modflow
veterán
Még ma frissített először a TV-m mióta megvan. 1.629-re. (Panasonic P50GT50)
Ilyenkor mit javítanak?
-
modflow
veterán
Egy ismerősömnek kellene egy TV. Erről mi a véleményetek:
Samsung UE40F6400AW Full HD LED TV?
-
modflow
veterán
válasz
MasterMark #50511 üzenetére
Miféle áthallás van 100 és 120 Hz-en, és mi nincs Auto -n?
Akkor rakjam vissza 120 -ról autó-ra? Nappal úgy se nézek 3D-t.
-
modflow
veterán
válasz
claire78 #50510 üzenetére
Én is sötétben szoktam nézni, de már feltűnt, hogy nappal 3D-t nem is tudnék pont a vibrálás miatt. Ez most 120 Hz-en szinte nincs is, este sötétben 100 Hz-es viszont egyáltalán nem észleltem vibrálást.
Mármint amikor én vibrálásról beszélek én nem a képernyő vibrálásáról beszélek, mert az semmikor se vibrál, hanem nappal ugye a tv mellett mindkét oldalon van ablak, persze nem közvetlenül mellette, de van és a periférikus látómezőben jön a fény oldalról és az vibrál, nem a TV képe, hanem a többi.
-
modflow
veterán
válasz
DM-Fan #46576 üzenetére
Ezt kicsit furcsa olvasni. Nagyon sokan laknak nem családi házban. Én mondjuk abban lakok, de sok ismerősöm nem. Mégis hogy lehetne panelben 50-60"-os TV-ket elhelyezni, amikor nincs hely?
Olyan, mintha itt mindenki valami villában lakna, ahol moziterem van.
Nekem az P50GT50 a nappaliban brutál nagy, hogy nézne ki egy 8 m2-es szobában?
-
modflow
veterán
Egy GT50-en működésre lehet bírni valahogy Skype-hoz a PS3-as kamerát?
-
modflow
veterán
Far Cry 3-at játszik valaki plazmán? Ott a bal alsó sarokban van a térkép, ill. mellette körívben narancssárgával az életerő.
30-40 perc múlva már ugyan nagyon picit, de látszik a helye, ha nagyon jól megnézem. Nálatok nem?
-
modflow
veterán
A GT50-re ha rárakok egy pendrive -re *.avi -t, vagy *.jpg semmit se játszik le, azt írja a funkció nem elérhető.
Ez miért van? Az ST50 simán vitte, ezt meg nem próbáltam ki, csak most, de nem jó.
-
modflow
veterán
válasz
ketkedo612 #38453 üzenetére
Értem, köszi.
-
modflow
veterán
Mit jelent az alábbi két funkció? Ill. hogy lehet ezt kipróbálni, mert nem jöttem rá, hogy ilyet tudna a TV.
- Multitasking
- Többablakos megjelenítés PAT -
modflow
veterán
Ha nappal elindítok egy 3D-s műsort, akkor a szemüvegen oldalról, ablakból jövő fényt vibrálónak látom.
Amikor pl. MM-ban próbáltam, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Ez mitől lehet? Oké, hogy ott mesterséges fény volt, de a fény az fény, nem?
Továbbá mitől függ az, hogy x csatorna megjegyzi e, hogy azon legutóbb ZOOM2 volt? Mert random módon egyiken megmarad, másikon eltűnik.
-
modflow
veterán
Na nézegettem még egy kicsit a panelt és az a hiba szerintem nem pixelhiba, hanem az üvegben van valami gyártási hiba, mert a akárminek mélysége van.
Ez ugye nem fog nőni, vagy ilyesmi? Mert akkor hagyom és marad a TV.
-
modflow
veterán
Nem, most nézem este, tök sötétben.
-
modflow
veterán
Leteszteltem az új TV-t. Vadi új tényleg. Már a fóliázása is más, mint az előzőé volt.
Nem tudom mi az a sávosodás, mit kellene látni, mindenesetre alapszíneknél nem látok semmi sávot.
Ami viszont feltűnt, hogy egy ponton olyan a kép, mintha maszatos lenne. De nem az, hanem mintha pixelhibás lenne, de világítani világít, csak nem tudom leírni, mintha az üveg lenne egy picit megsérülve egy icipici ponton. Nem tudom, amúgy nem látszik már 10 cm -ről sem. De így hogy átnéztem ezt tapasztaltam.
Ez mi lehet?
Emiatt per/pill nincs idegrendszerem visszaküldeni. Szerintetek? -
modflow
veterán
Már otthon vár az új GT50-em.
Most elvileg minden újra indult, a 8 nap-os visszaküldés, a garancia, minden, ugye?
Mi az, amit mindenképpen vizsgáljak meg rajta?
-
modflow
veterán
Becsomagoltam az ST50-emet. Bakker 1 órán át csomagoltam, de a talp henger alakú akármijének a helyét egyszerűen nem találtam meg. Kész stressz volt becsomagolni, mert nem akart egy-két dolognak helye lenni.
-
modflow
veterán
Rájöttem, mégis csak lehet háttérzajnak használni a plazmát is.
Megy a hang, közben indítok egy fehérmosást és össze is van kötve a kellemes a hasznossal.Gondolom óriási felfedezést tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest