- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
DEW3yl
tag
válasz
matykooo #3704 üzenetére
Még nagyon sok olyan tesztet fogsz találni, amelyben dícsérik. Ár-érték arányban talán a legjobb választás és minőségben is kiváló.
Ha nem akarsz órákig egy játékot nyomatni rajta, akkor nincs mit félned a beégéstől, nemhogy a ghostingtól. Mostanában egy PV80-ason néztem filmeket, PS3ról hajtva és nagyon jó. Játszottam is olyan egy órát, de semmi ghost nem volt. (Igaz nem viszgálgattam közelről, de ha nem látható normál nézési távból, akkor amúgyis nagyon hamar eltűnik.) Internetet is kipróbáltuk rajta, az is nagyon szépen megy PS3-on keresztül. (Minden tökéletesen olvasható) Blu-Ray-t is néztem rajta, természetesen szebb mint a DVD, főleg színmélység és részletek terén. (Személy szerint az árnyékok és a csillogó részletek gazdagsága a legszembetűnőbb)
Igaz géppel összekötve nem volt lehetőségem kipróbálni, de ha benthagyod a képernyővédőt nem lehet semmi gond még ha úgy is felejted (csak ne film közben állítsd meg, mert akkor rendszerint le van tiltva).
Aktív témák
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OTP Bank topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest