Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy A56 rapidteszt
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PLaci58 #10760 üzenetére
BBécit tudom igazolni: a belépő- és egyes középkategóriás LG-k upscale elektronikája hagy azért némi kívánnivalót maga után.
A 24p lejátszási probléma tény, max. nem érzékeny rá a szemed.
A Pana sem ír elő semmilyen bejáratási periódust, az első 500 órát én szoktam javasolni és nemcsak a Pana tulajoknak, hanem minden plazmatulajnak. Megintcsak tény, hogy a Pana ghostol a legkevésbé, ezt minden teszter megerősíti neked.
Színhűséget objektíven tudod mérni a kalibrálás során, nem szubjektív véleményről van tehát szó itt sem. Persze olyan is van, aki a saját szemének jobban hisz, mint bármilyen hisztogramnak. Erről nem tehetek.
Félreértés ne essék, teljesen jók az LG TV-i, csak ne próbáljuk megmagyarázni, hogy mennyivel jobb tulajdonságokkal bír egy olcsó fullHD modell, mint egy drágább HD-Ready.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy meg kell nézni élőben, saját szemmel és úgy dönteni, ez alapvető.
Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest