Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
thrill #91727 üzenetére
Azért remélem tisztàban vagy azzal hogy az előfizetéses modellek hogy működnek, és sikerességükhoz bent kell tartani az előfizetőt. Singleplayer jàtékokkal nem lehet. Ezt most vagy nem érted, vagy csak nem akarod érteni. Én nem temettem a "Spartacust", mert pont hogy azt szeretném hogy sikeres legyen. A Sony jelenlegi jàtékaival nem lehet működtetni a GamePass modelt. Vagy az lesz hogy a mostani singleplayer jàtékaik kapnak valami multi módot is, ezzel kitolvàn a jàtékidőt azoknak, akik a story utàn még jàtszanànak, (GoW elbírna egy jó kis horda módot 4 fős Co-opban) vagy pedig a single jàtékok mellett lesznek külön multira kihegyezett jàtékaik is. Jimbo màr tavaly mondta hogy megvan nekik a GamePass a vàlaszcsapàs szóval ezt a "pletykàt" én nem tudom annak kezelni. Lesz Sony GamePass (igazàból mindegy milyen névvel) csak idő kérdése.
Szerk.
Az hogy felb@szod magad màs ember(ek) véleménye miatt, az csak a sajàt hülyeséged. Lehet szépen tovàbbgörgetni, vagy Prémiumot venni és rögtön nem lesz 200 a vérnyomàsod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Steam Deck 1TB OLED
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest