- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benbirok
újonc
Szia!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem itt Svájcban egy PS Store feltöltő kódot 30 Frank értékben és nem tudtam feltölteni mivel a Ps acc-om magyar. Csináltam egy Svájci acc-ot is elvileg ide feltudom tölteni. Csak az a bajom, hogy a Fifa pontok miatt vettem feltöltés, de az online csapatom a magyar acc-on van és a svájci accról nem tudok belépni ugye a magyarba. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan lehetőség, hogy valahogy a átajándékozzam a magyar acc-omra vagy valahogy áttudjam rakni a pénzt?
Előre is köszi
Üdv
Bendito -
Benbirok
újonc
Sziasztok nemrég vagyok PS4 gazda úgy 2 hete, én teljesen meg vagyok eddig elégedve vele, PS Plust is használom csak mondjuk szerintem az e havi Free játékok elég gyengék voltak....pár külföldi oldalon olvasgattam, hogy Novemberben a BF Hardline vagy Evil Within lesz, nektek mi a véleményetek netán valaki hallott-e erről valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest