- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Sajna nem tudok YouTubera feltölteni PS-rõl. Mindig az fogad, hogy nem sikerült a feltöltés. Találkozott már valaki ilyennel?
-
markknight
veterán
Xboxon NHL 19 a free game júniusban
Azta
-
markknight
veterán
Hát ez a Nioh 2 alpha elég érdekes. PS3-ra is kiadják majd?
-
markknight
veterán
Ameddig nem gondoltok arra, hogy "De jó lenne ha elmenne a család máshová, hogy játsszani tudjak" addig nem vagytok rossz emberek
-
markknight
veterán
válasz
sutyesz96 #198632 üzenetére
Neem, hétvégén kb 16 órát nyomom összesen
Ráadásul 9-10-re megyek dolgozni, de csak ritkán nyomom be reggel is a gammát. Most pont olyan időszakom van, hogy elég a munka és nem akarok foglalkozni utána senkivel még kb 2-3 hónapig.
Amúgy itt a kutya macska dologra kanyarodva, találni am bármikor találok nőt, sose volt gond ebből, de én pont az az ember vagyok aki kvára szeret egyedül lenni.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #197912 üzenetére
Ez a Metal Gear Survive sem piskóta
fuhú
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #197905 üzenetére
Jaaj neeeee! Witnesstõl nincs menekvés 😂
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #197848 üzenetére
Remélem azért annyi szöveg nincs benne mint a HZD-ben volt.
-
markknight
veterán
Havernál toltam 1-2 órát ezt a Days Gone-t. Szerintem tökre korrekt játék. Olyasmi mint a HZD csak más környezetbe.
-
markknight
veterán
Ez nem akció, hanem lehúzás. Elveszik minden pézeteket de van akinek ez is bejön.. LoL
-
markknight
veterán
Technikailag, tudja valaki hogyan mûködnek ezek a dinamikus témák? Most vettem egy király outrunt, viszont folyamat megy a videó a háttérben. A rest mód elõtti figyelmeztetés közben kikapcsol, meg látszólag a játék indításakor is. Lesz gond a teljesítménnyel? Kipucolja a ramból a videót vagy csak pillanatnyilag megállítja és rádob egy overlayt?
-
markknight
veterán
Ha 900 forinton van a hang, akkor azt is megértem. Ameddig a topik nagy százaléka mindenféle hottentottai store-ba regisztrált, 3000 ezer forintokért, meg használt játékos varázslattal jutnak a gammákhoz, addig felesleges azokat bántani akik mondjuk megérzik a 900 forint hiányát, õk legalább nem csalnak. De mivel Sony termékrõl van szó, így alap, hogy védeni kell. iPhone topikba se fordul elõ soha senkinél az a bug ami nálad és te vagy a hülye
-
markknight
veterán
válasz
Gebriel #196704 üzenetére
Szia!
Keresd meg ps4-en a Capture Gallery-t. Ott szépen játékonként rendszerezve lesznek a lekapott képeid és videóid. Navigálj a neked tetsző videóhoz, majd öss egy share gombot és válaszd ki hová szeretnéd felküldeni. Ha az optionsra kattintasz akkor tudod vágni is őket (starting & ending point)
-
markknight
veterán
Megint lehalt a psn? Inviteok nem mennek ki, cod nem tölt be, Apex party nem megy. Valakinél hasonló?
-
markknight
veterán
Nekem az nem volt szimpi mikor a csávó nevetve mondta, hogy a fénykard meg a force alapból elad egy játékot és számomra az is aggodalomra ad okot, hogy sokat emlegették azt, hogy ez a játék több, ebben sokkal sokkal több van mint amit látunk. (wtf, egy cinematc videónál jóhogy több bazze)Nem is értem minek kell ezt felhozni.
-
markknight
veterán
Nektek is akadozik a psn? Barátokat nem látom, se a profilom.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #196178 üzenetére
"mindegy milyen csak legyen" pont az ilyen emberek miatt merték meglépni
-
markknight
veterán
válasz
#10186752 #196148 üzenetére
Kinek mi, de nekem ilyen datalossal operáló kakát nem lett volna bőr a képemen kiadni. Nagyon leadta már a Sony is. Ha ez 2005-ben történik, akkor azt mondom oké. De 2019-ben, nonszensz. Van még egy-két lövésük, de én a jövőben ilyen tróger céget nem szeretnék támogatni anyagilag.
l.skywalker: Lehet jobban járnánk mint most
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #196130 üzenetére
Sok ész nem kellett ehhez a kijelentéshez, mert ezt még a hülye is tudja.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #195847 üzenetére
Ahsoka padawan kardja pont így néz ki. Van benne elektronika amúgy, nem csak a kristály mûködteti.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #195844 üzenetére
Igen, fénykard a neve.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #195758 üzenetére
Kreativitáshoz papa. Ilyen Red Dead Redemption 2 le van szarva, de a GOW még előző héten is kapott kamu díjat. A Tomb Raider ripoff az egész, de mivel ex ezé szeretni kell mindenkinek. De te sem egy olyan fícsört emeltél ki amitől ez egy élvezetes videójáték lenne, hanem egy hülye hatásvadász jelenetet cutscene-t. Ha neked ez adja, akkor oké, jó szórakozást hozzá
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #195558 üzenetére
Hmm, az Apexen biztos nem, mert ahogy jönnek a patchek, meg a kontentek úgy szerintem pont annyi ember fejleszti mint a Battlefront 2-t a mai napig a Dicenál (2-3)
-
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #195525 üzenetére
Sajna nekik mindig ilyen vérszegény volt a marketing a titanfall 2-nél rá is csesztek. Itt is ez lesz, ezért nem tudunk semmit róla.
Ezt a 4-5 óra kampányt meg csúnya volt felhozni, mert multiba a kampány csak azért van, hogy tudd a világ történetét és, hogy az ügyetlenebb játékosok is vehessenek egy kóstolót a játékból.
-
markknight
veterán
válasz
freeknight #195501 üzenetére
Csacsiság. Hombre kollegának valszeg fingja nincs ki az a Respawn. A Titanfall 2 beszarás, az Apex szintén. Ez a játék is az lesz. Az meg, hogy EA az nem sokat számít.
-
markknight
veterán
válasz
#42308056 #195221 üzenetére
Azért mert kibukna, hogy milyen üres meg glitchekkel teli az egész. Így ameddig a bossal hadakozol, meg taktika van a fejedbe addig szemethunysz annak, hogy belelóg a fél tested a falba. Ezt a pályadesignt meg a média kezdte el, de én komolyan nem tudom mi abban nagy bravúr, hogy a végén minden egybe fut és vannak kis átjárók + illeszkedik a környezethez
Atmoszféra az van, de kb ennyi.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #195067 üzenetére
*nyugodtan
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #195011 üzenetére
Szerintem el se inditsd most a játékot.. (Apex)
-
markknight
veterán
Na, ez a Mortal Kombatos Cetrion elég Aloy copy lett, a feje teljesen az. No meg
a poison ivys asseteket minek kellett felhasználni ide.. jaj -
markknight
veterán
Ha digitalba elõrendelek egy játékot, akkor ki küldi a preorder kódot? Megérkezik általában? A mortal miatt vacilálok, mert elegem lett a ki-be rakom (a lemezt természetesen) macerâból.
-
markknight
veterán
Ez a Conan Exiles..
-
markknight
veterán
Én még az elsõ iPhone-on is toltam a Warrior Withint, na valami az rémes port volt touchscreenen.
-
markknight
veterán
Apropó láttátok, hogy milyen ratyi képet streamel a gugli talány? A klasszikus 480p-s youtube videó 1080p-re skálázva. Rohadtul gagyi ez a 4K tvk világában, sõt a youtube 1080p a mai napig egy gyalázat. Ha lesz valami akció vagy robbanás a játékban, akkor az ócska bitráta miatt azt sem fogjuk tudni mi történik.
-
markknight
veterán
válasz
Tyler Durden #194504 üzenetére
Már a harmadik rész után kiégett az egész, nem tudta hova meg merre folytassa és most mivel van pénze belőle, ezért nem érdekli. Hazugság, hogy készül és halad vele, de most mit mondjon míg fut a sorozat? "-Bocs gyerekek, de nincs kedvem hozzá, sz@rok rá?" a sorozatnak is kezdett leáldozni, jobb is, hogy vége van. Majd találnak most valami befejezést aminek minden mainstream Pista örül és ennyi is volt az egész széria.
-
markknight
veterán
Néztem ezt a Remastered Assassins Creedet. Ezért elkérmi 13 ezer forintot..
-
markknight
veterán
Na, mán ezen is összekapnak melyiknek jobb a HŰTÉSE
Az X360-akat raklapokon vitte a kukás autó a háromledes halál miatt, a ps3 mellett meg nem lehetett játszani olyan hangos volt, a controller meg 3 óra alatt lemerült. Mindkettő elég tré volt, kár szépíteni. Ebben a generációban is hangos a ps, füles nélkül már nem is éri meg játszani.
-
markknight
veterán
A Netherrealm szépen kitett magáért. Nem semmi ez a mostani Mortal Kombat, wow!!
-
markknight
veterán
Van aki le tudta huzni a Mortal 11-et? Nekem sehogy nem megy..
-
markknight
veterán
válasz
Grande Ale #194161 üzenetére
Jó határozottan kell fellépni ha szórakáznak. Ilyenek ezek a kereskedők, elszednék minden pénzedet.
-
markknight
veterán
Hehe, csak nehogy valami jó kis Battle Royale legyen ebből a fallen orderből
-
markknight
veterán
Ps4-en fel lehet venni a voice chatet, hogy szerepeljen a klipbe?
-
markknight
veterán
Holnap jó kis Mortal béta kezdõdik
-
markknight
veterán
Törölte magát, ő volt az: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest