- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Ez csak nekem új?
CP2077 szinkronos trailer
-
hombre[EU]
veterán
Azért a Mafia 2 és 3-nak nem a bugok/glitchek a legnagyobb problémáik
mindkettō nagyon gyenge eresztés volt.
A háromról nem kell semmit mondani csak megemlíteni a vele kb egykorú játékokat (GTA5,Witcher3,HZD,FF XV,MGS5,DyingLight stb), a második rész meg egy 10órás(rövidebb,mint az elsō!) okés story volt ilyen kötelezō minōségū gameplay-jel belepottyantva egy openworld közepébe és semmi több... Ha már rugdossuk a szériát -
hombre[EU]
veterán
Hát az eredeti akkoriban tényleg nagyot szólt, azt már nem lehet megismételni. Nembaj ügyes kis remake lesz ez...
Remélem azért a IX is sorra kerül, nekem az is nagy kedvencem -
hombre[EU]
veterán
válasz
Szabi® #246767 üzenetére
Ez nem ízlés kérdése, a Spiderman alatt van egy olyan harcrendszer,amelyet ha elsajátítasz akkor váltazatos,komplex és nagyon látványos meccseket lehet játszani. A vége felé voltak olyan 2-3perces gang fightok,ahol a talpa nem érintette a fôldet és csak kombóra állt meg
Az arkham közelharc ettōl egyszerūbb(counter/ritmus játék), ott a stealthnek van komolyabb mélysége. Mindkettō jó, de nem hasonlítanak -
hombre[EU]
veterán
válasz
marilllyo #246600 üzenetére
Szóval,ha "gurul" a story,elkap a flow, de tudod,hogy a következō act elōtt még össze kell szedni a platinához az összes biszbaszt akkor...inkább "megtöröd" a játékot?
Nem azért,hogy prédikálja mi a jó meg a rossz, de nem rondít bele a játékélménybe,hogy egy leírás alapján "éled meg a játékot"? Vagy nem minden játéknál mész rá? -
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #246556 üzenetére
Nem tudom,próbáltam a BB-t,Doomot meg még valamit és nem volt rendben egyik sem. Míg a ps3 DMC pl. nagyon jól futott, ott tényleg az volt mintha a konzolon játszanám. Biztosan nem lehet így általánosítani, de minyha ebben a genben nagyobb input laggel rendelkeznének a játékot. Franchise-okon belül is észrevehetō,amelyeknél kimérték pl. MK vagy DoA
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #246553 üzenetére
A streamingnél "mindegy" milyen gyors a neted, a lényeg,hogy stabil legyen. Az egy dolog,hogy kiméred a max sebességet, de neked alacsony ping (latency) kell ~1 órán keresztül...na ez a ritkább
-
-
hombre[EU]
veterán
Nekem is most notifikálta
-
hombre[EU]
veterán
válasz
mango21 #246412 üzenetére
Nem,talán egy vagy két jelenet volt új (lehet csak nekem,mert kerülöm a videókat róla) lényegében egy összegzés a gameplay-jel kapcsolatban.
Mondjuk kiváncsi lettem volna arra,hogy a közreharcot hogyan oldották meg. A meglepetés támadás OK, de ha szemtōl szembe támadsz a nagyobb ellenfélre akkor remélem kivédi/vissza veri a támadásaid,mert túl egyszerū lenne... -
hombre[EU]
veterán
válasz
undercover #246401 üzenetére
Együtt nem tudja a 4K-t és 120hz-et csak külön (pl. 4k60 vagy 1440p@120hz. Szerintem nem lesz olyan nagy gond
és hdmi2.1 tv-t egyhamar nem kapsz ebben az árketgóriában. A Q70 annyival jobb,amennyivel drágább...ha nem fáj inkább azt vidd
-
hombre[EU]
veterán
válasz
undercover #246299 üzenetére
A legjobbak nem itt kezdōdnekn
lg-nél a nano cellek, de azokban tudomásom szerint nincs vrr(amd freesync),ami egy fontos feature lehet (majd meglátjuk) a nextgen konzoloknál. Illetve ebben az árkategóriában a késleltetés/válaszidō is nagyon jó ennél a modelnél
-
hombre[EU]
veterán
válasz
undercover #246287 üzenetére
Pont ugyanez volt a kérdés a másik topikban pár perce úgyhogy belinkelem neked is
55q60r
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #246277 üzenetére
Én is csak néha fizetek be egy-egy játékra,amit tudom hogy gyorsan végigjátszok. Ez a zsákbamacska dolog szerintem sokaknak nem jön be. Inkább megvárom sale-be és "örökre" az enyém. Ha jól tudom nem is az összes játéknál adják meg az intervallumot,ami szintén nem bizalomgerjesztō
-
hombre[EU]
veterán
Mai nap a Tsushimáról szól
Ghost of Tsushima Will Be Over 40-50 Hours Long With Optional Activities
-
hombre[EU]
veterán
Új infók a Tsushimáról->[link]
-
-
hombre[EU]
veterán
Sony Corporate Strategy Meeting:
- PS+ subs 41.5m
- PS Now subs 2.2m (April 2020)
- Remote Play Monthly Active Users increased ~2.5 times (Dec 2018-> Dec 2019)
- Nextgen Holiday (October-November) 2020 -
hombre[EU]
veterán
Ingyen a plus mellé, érdemes letölteni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Kendek #246145 üzenetére
Ja,valahogy így, nem a konzol lesz a legnagyobb problémája...
Az elōfizetésekkel kapcsolatban pedig nem hiszem,hogy döntō szerepük lenne. Tök jól mūködik így a generáció második felében/végén mikor több ezer játék közül lehet válogatni,licenszet kötni, de az early adopternek mit raksz bele jövōre? Prevgen játékokat 120fpssel?Nem hiszem,hogy ezért futnak nextgen konzolt venni,hanem az új cod,battlefield,bethesda stb miatt. Nem tudom elképzelni,hogy a drága nextgen játékaikat az elsō 1-2 évben belepakolnák ilyen now/gp-ba mikor sorban állnak majd értük a kasszáknál, max az indiek,AA-k és a Metrósok
-
hombre[EU]
veterán
Mafia 2 és a 3 Def.Edition már fent az ausztrál store-on, $30 darabja. Augusztus 28 a trilógia ($60)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De pontosan erre
egy gépbōl inkább hozzanak ki mindent,minthogy benne hagynak 30-40%-ot
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
eladogeppc #245973 üzenetére
Fogsz multizni vele? Akkor Pro.
Ha csak singleplayer játékokat akarod bepótolni akkor elég a Slim is,mert csak a 2017-tōl kiadott játékoknál (ott sem mindig) van látványosabb elōnye 1080p-ben a Pronak -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #245872 üzenetére
A shrine-okhoz gyorsutazhatsz, talán a róka vitte oda...méretnek nekem elég lenne a HZD mapja (~witcher3 skellige nélkül), egy ~30órás storyval(+side quest stb)...efelett már hajlamosak elfáradni a játékok
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #245867 üzenetére
Jól tetted
megnéztem most a state of playt...gyönyörū,változatos és okos. A harcrendszerrōl nagyon sok nem derült ki, de legrosszabb esetben is okés lesz a bemutató alapján. Remélem lesz benne 1hit/kill(ghostnak armor nélkül) nehézségi szint, mert elég op-ra fel lehet húzni a karaktert. A SuckerPunch komolyan megérkezett az elitbe
-
hombre[EU]
veterán
Ezt csekkoljátok-> Rabbit and Boy
-
hombre[EU]
veterán
válasz
S e t h #245820 üzenetére
Ki merészelte azt mondani,hogy rossz?!
nekem utólag esett le,miért volt bennem az az érzés,hogy: sok az unalmas lovaglás. A camp-koncepció mellékterméke, és kiváncsi vagyok rá a valhalla miképp fogja megoldani. Ha jól emlékszem volt egy vagy több olyan küldetés,amelynek a végén az átvezetō után már ōk dobtak vissza. Valószínū náluk is kijött a playtestek alatt,hogy bizony ciki 4perces gameplayért lelovagoltatni 12percet a playerrel tizedjére ugyanazon a szakaszon
a legegyszerūbb megoldás,ha tömörebb lett volna a játék viszont akkor nem ennyire jó...a "hajléktalan openworldözésben" azért sokkal jobb a flow,hiába nem autentikus...és a végén a játékélmény a lényeg -
hombre[EU]
veterán
válasz
#42308056 #245732 üzenetére
Még az sem lenne probléma, én a DG-ban sem gyorsutazgattam (minimum), de ott a játék folyamatosan ment elōre, míg a RedDead-ben 20-30órát egy részen oda-visszza futkosol, ugyanazokat az utakot járod be és unalmas lesz egy idō után. Most a fetch questeket/side questeket nem vettem figyelembe
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #245729 üzenetére
Szerintem van annyi eszük,hogy összerakják rendesen a quest design-t és akkor nem probléma az utazás
illetve fele akkora map lesz (szerintem) meg fast travel
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #245701 üzenetére
Majd peccselnek bele egy Hide horse tail opciót
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Ne úgy képzeld el,hogy valakinek a fejében kész az AC Odyssey játék és azt csak össze kell rakni
valahol 1-2 év mire összeáll a concept, story gerince stb...a másik dolog, próbáld meg körbe járni a mapot...aztán készíts el mayában egy objekumot/jelenetet hasonló minōségben
Arról nem beszélve,hogy az enginet,toolokat közben készítik,ahogy a problémák jönnek szembe -
hombre[EU]
veterán
The Last of Us Part II - Inside the Story (official)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #245464 üzenetére
Elég sz*r,mert a mém hibásan van használva...a userek pontoznak
Akkor lenne helyes, ha pl. egy Sony rendezvényen egy Sony játék kapna díjat...szóval ez egy harmatgyenge 1/10next please
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #245461 üzenetére
Szegény ubi mit kapott mostanában
én még mindig azt remélem,hogy a köv.genben ōk lesznek az új Capcom. Annyi pofont kaptak (többek között jogosan),hogy ha ettōl nem térnek észhez akkor könnyen lecsúszhatnak. Elég lenne egy pár kiváló kreatív igazgató és egy felsōvezetés,amely támogatja és szabadságot biztosít számukra. Bízzunk benne,hogy sikerül rendbe rakni,mert azzal mi is csak nyernünk : ) -
hombre[EU]
veterán
válasz
eladogeppc #245325 üzenetére
[link] aktuális lista
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Kendek #245092 üzenetére
Ez mondjuk teljesen szembe megy a developer-friendly hozzáállással
ha én minden erōforrásomat egy verzióra akarom elkölteni,ami pl. reconstructed4k@30 akkor abba ne szóljon bele senki
Szerintem vannak annyira okosak,hogy eltudják dönteni mikor-hol kell a performance módot implementálni, bízzunk bennük -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #245035 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Scarlet Nexus érkezik PS-re is
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #244897 üzenetére
Szerintem még annál is tömörebb. Valami olyat olvastam,hogy kimarad a grind és nem ez lesz a legnagyobb-leghosszabb AC. Remélem olyan lesz,mint a RDR2, csak fontos(abb) questek a story/karakterek szempontjábó és a többi tényleg csak opcionális
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #244837 üzenetére
elfelejtettem gondolkodni
-
hombre[EU]
veterán
válasz
KaitouP #244721 üzenetére
Annyit emlegetitek ezt a FallenOrdert,hogy lehet még lenyomom a TLoU elōtt
nálam az eddig látottak alapján (spoiler mentes 20p gameplay) a Controlhoz hasonlít: biztos nem rossz, de nem keltette fel komolyabban az érdeklōdésem. Nincs meg benne az a boogie amitōl különleges lenne...a SW nálam már nem játszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest