- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Alcsi69 #221564 üzenetére
Szóval abból lesz a fagyi vezérlő hozzá
Én nem vagyok elájulva az eddigi áraktól, az alapgépeket 59 körülre vártam volna, de ha nem lenne az alza nem is tudnám megnevezni hol volt eddig értelmes akció (Pro gépeknél játékkal meglepő a 100 alatti ár, az tényleg jó). MM-ben is minden drágább volt eddig, mint tavaly.
Mindenesetre 70 alatt egy slim korrektnek mondható, ha nem fillér szinten nézzük szerintem nem érdemes 5e ft-on vacakolni, addig is megvan, játszik az ember és nem kell vele vacakolni többet.Ha beledobsz egy utp-t nem tudsz még egy 4e-es kódot érvényesíteni, mint itt [link]?
-
Steve1207
veterán
válasz
gamegod #221174 üzenetére
Csak most néztem jobban bele a streambe, a karakter mozgása miatt egyszerűen gagyinak hat az egész, mintha nem lenne súlya se járáskor, se mászáskor. Ennyire nem tűnt fel a dolog a fél évvel ezelőtti gameplay bemutatón, pedig ott is voltak érdekes dolgai. Lehet a Sony elkapatott minket, de egy erősebb 5 éves játéknál sokkal kidolgozottabbak a mozgások, lépések, érkezések, még ha ténylegesen a textúrák és graf szebb is.
Sőt, nemrég nyomtam végig a Tomb Raidert ismét (2013), de ott okom nem volt panaszra ilyen téren. Szerintem 10 körül kellene adni nyitásnak, még SW névvel is így -
Steve1207
veterán
Elhoztam a kontrollert, a jobb analóg kar mintha ki lenne cserélve, mert stabilabbnak tűnik. Ellenben nagyobb lenne a visszaugrása ívesen. Játékban nem veszem észre egyáltalán, csak pc-re kötve a kis szenzorteszttel, lehet ez a jó és így kellene alapból csinálnia
Amúgy mostmár lehet vele pontosan célozni, ez volt a lényeg. Egyelőre csak gyors ds4win és ps-en tomb raiderrel néztem.
Az idősebb nem tudta megmondani mi lett rajta cserélve (elméletileg amúgy alaplap, nem is a kar). A fiatal srác kedvét nem akarom elvenni, ha olvassa a fórumot, mert lelkes és foglalkozott a dologgal, méghozzá gyorsan, én ezt is értékelemSzerintem egy hét alatt most nem is sok időm marad játszani, így ha megint előjönne a baj, akkor jó lesz autós és sportjátékokhoz és kész.
Kicsit felemás amúgy az érzésem, pedig amiért bevittem az úgy néz ki megjavult és gyorsan is lett intézve. Lehet csak az itt olvasott tapasztatlatok miatt kételkedem a hosszú távú minőségben. -
Steve1207
veterán
válasz
Tdizsolt #220770 üzenetére
Már vannak eléggé megegyezők is kinézetben, ezeknél a gombokon másféle lehet a jel, így felismerhető már amelyik (szaggatott vonalú, fél alakú vagy teljesen megegyezőt is láttam már online árulva). Ott lenne amúgy a matrica is, de az igazából nem mérvadó szerintem, aki olyan az simán át is ragaszthatja és némely replikás is van annyira cseles, hogy gyárilag nagyon hasonló matricát kreál rá. Amit még láttam, hogy egy-kettőnél nincs jack aljzat pl, de eléggé szórt ez a vonal, ilyeneket kapásból kiszúrna az ember.
Amúgy lehet aktív ps használó meg tudja külsőre is állapítani az anyaghasználatból, de nincs benne tapasztalatom. -
Steve1207
veterán
válasz
Tdizsolt #220768 üzenetére
DS4Windows alkalmazzásal rákötöd pc-re kábellel és a mozgásérzékelő, ha jelez akkor eredeti, mivel az nem szokott az ugy-akban lenni. Vagy a touchpad rész általában csak gombként működik (bár már azokból is van, ami tocuhpados). Szerintem ezekből le lehet szűrni. De lehet van egyszerűbb megoldás is.
-
Steve1207
veterán
válasz
Skynet258 #220692 üzenetére
Van matrica feloldó spray (Label off 50), sok esetben jól jöhet bármiről ragasztós trutyit leszedni. Én így szedtem le a tokról is, kicsit befújja az ember és szépen leválik az egész mindenféle sérülés nélkül.
(#220693) 30z.Samu: azt nem lehetne kikapcsolni, hogy a hülye nitró ne töltődjön újra folyamatosan és be kelljen osztani? Esetleg nehézségi szint vagy ilyesmi által?
(#220697) icemad: wd40-em is van és ez lett a befutó, bár tény, hogy drága. Az biztos, hogy több mindenre használom, mint a wd40-et, de kinek mi
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #220521 üzenetére
Jó árban van tényleg, de én rali téren elvagyok a WRC 7-tel jelenleg, ha rámtör. Itt van a sima Dirt Rally, megvettem 2-3e-ért anno, alig mentem vele pár kört, valahogy ps-en nem hoz lázba a Codemasters vonal, pedig pc-n sokat játszottam vele. DR2 szebb, jobb, de mivel ezek itt vannak nekem fölösleges és nem is érzem, hogy annyival többet nyújtana, mint pl a sima. Ha viszont nincs semmi alternatíva és ilyet akarsz játszani, akkor megéri szerintem.
-
Steve1207
veterán
válasz
gumikacsaa92 #220341 üzenetére
Ha nincsenek nagy igények, akkor nem elég egy agybadugós fülhallgató? Viszonylag korrekt áron vannak mikrofonosak is, kontrollerbe bedugod aztán jónapot. A mikrofon része igaz nem tudom, hogy mennyire működik, de ha kell szívesen tesztelem itthon az ilyen megoldásnak (nekem egy Rock Zircon van tesztre, de emellett még ajánlott a Betron DC950-es, olcsó mindkettő és jó hangjuk van).
Nekem ez teljesen bevált, olcsó, használható a fülhallgató telóval is, kis helyigény és éjszaka pont elég, hogy ne zavarjon a tv hangja senkit. Persze ez egy alternatív megoldás, ha fejhallgató kell akkor ilyen HyperX-eket ajánlgattak korábban, olvass vissza pár oldalnyit melyik korrekt, mert nemrég volt róla szó. -
Steve1207
veterán
Kipróbáltam az MLB-t, aki hasonlóan nem ért a "bézbólhoz" szerintem ne kezdjen neki, úgy kikaptam 61-0-ra, mint a szél
Rettentő hosszú egy meccs, legalábbis pár tutorial után egyből átdobott egy meccsre, 30-40 percet biztos toltam. A 8. tized után már néha sikerült jó sarokra dobni a labdát
Amúgy tetszetős dolog, de hogy én még a szabályok elolvasása után se értem a lényegét, az tuti.
-
Steve1207
veterán
Leadtam én is a kontrollerem a Hireltech-hez. A környezet szerintem átlagos magyar szerviz, lehetne ugyan jobb, de ettől függetlenül azt mondom, hogy szerviznek elmegy. Az viszont igaz, hogy mint Sony szerviz lehetne ebből a szempontból szebb.
Az ügyintéző srác pikpak jött, gyorsan felvette az adatokat meg dumálgattunk pár szót, jó fejnek tűnt. Egy női hang is köszönt miután beléptem az üzletbe, de alapból mindenki dolgozgatott. Alapvetően eddig pozitív volt a benyomás a sok negatív olvasgatás után itt.
Igaz konzolhoz adott kontroller, de azt mondta lehet egyből csere lesz pár napon belül. -
Steve1207
veterán
válasz
Themes #220129 üzenetére
Trófeák, ha elérsz valami gyári kitűzést (xy küldetés teljesítése, 10 headshot, összegyűjteni az ereklyék felét, összeset stb) akkor felugrik egy trófea a bal felső sarokban. Ha lelapozol és rámész ki fogja írni, hogy miket lehet teljesíteni az adott játék során. Ezekért kapod a profilodnál látható serlegeket és platinát is. Maga a játékmenetet nem befolyásolja egyáltalán, ez csak ilyen "ösztönző", hogy ne csak a sztorin menjen végig az ember.
Valaki gyűjtögeti őket, valaki nem. Első körben ne foglalkozz vele, csak élvezd a játékot, ha meg nagyon bejött a játék a végigjátszás után akkor el lehet vele szöszölni (de elég kitartónak kell lenni a 100%-hoz a legtöbbnél) -
Steve1207
veterán
Lehet acc-hoz adni a havi játékokat.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
vodrosjozsi #219712 üzenetére
Nem két játékot ad, hanem két játék jogosultságát az előfizetés idejére.
Szerintem nem sok egy akciós 12k egy évre, amiért kapsz 24+ játék jogot, teljes körű online tárhelyet és multizhatsz is, ha úgy hozza kedved. Nekem pl 2021-ig él az előfizu így, max azért furcsa, mert ki tudja mi lesz két év múlva, de ha kis időre kiesne a ps, attól még online hozzáadom az accounthoz és max a köv gen-en folytatnám, szóval lehetőség is van. -
Steve1207
veterán
válasz
Nayrobi #219306 üzenetére
Jó felhozatal, attól függetlenül, hogy a Nioh engem soha nem hozott lázba, de majd megnézzük (nem hiába dicséritek ennyien). Az Outlast se rossz, most húztam be az első részt. A másodikat nagyon sokan jósolták az októberi játéknak Halloween miatt odakint, de csak ideért
-
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #219290 üzenetére
Ja, általában a legutóbbi nem akciós árára felviszik, de volt, hogy jól beemelték nyitóárra.
Amúgy nem lenne meglepő a GTA sem, de volt már hasonló elírás pár hónapja, amiért a Hidden Agendához került egy free felirat, aztán kanyarban nem volt.
Viszont, ha ez 10k, akkor egy 15-20k-s kell mellé, hogy kijöjjön a matek, az általában vázolt 25-30k a hónapban ingyenes játékraSzerk: az viszont fura, hogy előző már leárazott játékokat nem szoktak köv hónapban adni, előtte 1-2 héttel felviszik vissza az árát.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
hombre[EU] #219164 üzenetére
Szerintem se, attól, hogy jön PC-re még nem lesz ez bukó, akinek PS a fő platform úgyis arra veszi meg és nem hiszem, hogy a vásárló tábor negyedét érintené ez a PC-re is megjelenik dolog (hasraütés). Teljesen mindegy a gépcsomagos mizéria is, elértünk a generáció végéhez, nem is biztos, hogy olyan nagy mennyiséget legyártanak dobozokból már
Amúgy ott van pl a Detroit, 2 millió eladott példány volt 2018 év végén, most meg 3 milliónál tart úgy, hogy befigyelt egy "jön PC-re" itt is és egy ingyenes változat a PSN-eseknek. És nem is említhető egy kalap alatt a kettő, amit várnak tőle. A minőséggel biztos nem lesz gond, igaz engem egyelőre hidegen hagy a játék.
proly01: amúgy engem is zavar ez az ideig óráig exkluzív egy játék, de manapság erre mennek a kiadók. Viszont az emberek többsége nem fog várni még jó fél évet emiatt. A streamer közösség elsőként akar játszani, a rajongó szintén, pistike is, aki olvasta a cikket meg látott két videót. Ünnepi szezonban ott virít majd mindenki arcába a boltokban Norman, baromi nagy közönséget érdekel csak a srác miatt is, akinek amúgy lövése sincs a játékról. Ez a találás elég ütős lett minden téren így ünnepek előtt.
-
Steve1207
veterán
válasz
vodrosjozsi #219119 üzenetére
Szerintem legkésőbb november közepétől már ideje lesz valami akcióknak a piacon, de a szokásos 12e-től nem lesz olcsóbb úgyse. Külföldről nem tudom megéri-e rendelni, de ezeken az utángyártottakon, amit linkeltél a touchpados rész csak egy gomb és nincs mozgásérzékelő se benne.
-
Steve1207
veterán
válasz
GeneraL_XTX #218817 üzenetére
Valaki említette a napokban, ha jól emlékszem, hogy nagyon jól sikerült és bug mentes szinte.
Közben meg is lett: (#218707) BoneDragon -
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #218733 üzenetére
Szerintem nem is akartak mélyebben belenyúlni ow vonalon, mivel egy képregényhős manapság sokkal több korosztályt is érdekelhet, ezért kell a könnyedebb megoldás, nem egy komplexebb nyílt világ. Amúgy még mindig azt mondom, hogy ez egy InFamous pókember bőrben teljesen.
-
Steve1207
veterán
válasz
gamegod #218651 üzenetére
Még a 7-et vettem meg karácsonyi akcióban 3e-ért tavaly és teljesen jól elszórakoztam vele sokáig.Ha tényleg ennyit fejlődött akkor jó lehet. Ellenben teljes árat nem hiszem, hogy megér, de BF és karácsony környékén beeshet 5e környékére simán digitálisan is, úgy már elgondolkodtató.
Dirt Rally megvan, valahogy PS-en nem hozott lázba (PC-n pedig inkább kormánnyal érdemes szerintem), Dirt 4 csapnivaló más rali játék meg nem nagyon van.
WRC velejárója, hogy tényleg szokni kell, néha csúszik, mint a fene. Amikor újra elkezdtem játszani vele kb fél nap volt, mire ismét megszoktam az irányítást -
Steve1207
veterán
válasz
proly01 #218320 üzenetére
Nem települ? Vagy 60Gb-ot felrak az UC4, nekem soha nem tolt ilyen visszaszámlálást. Bár mindig kívánom a teljes telepítést.
4k: nekem kiírja a tv a felbontást az info gombbal. Amúgy a PS beállításai alatt van, amit mondtak. Ott tudod a felbontást is beállítani. Ha auto-n van, amúgy 4k-ban tolja ki a kepet.
Nekem pl a 4k tv miatt bármely felbontáson is van a konzol alapból már performance ha jól emlékszem (nem is enged mást beállítani felbontastol függetlenül), de pl 1080p-s kijelzőn engedett váltani. -
Steve1207
veterán
válasz
Xaels #218306 üzenetére
Komolyan mondom, vagy 100-150 témát megnéztem már, de mindig visszatérek az alaphoz. Ehhez az UI-hoz szerintem nem illenek egyáltalán grafikus témák részemről.
Az viszont megdöbbentett, amikor a sima picit lag-olt, felraktam a last of us 2 égő autós témát, olyan fluid még sose volt a rendszer, minden pikpak -
Steve1207
veterán
Tesztelgetem ezt a Remete play alkalmazást, eddig egész korrektül működik. Igaz csak arra használom, hogy amíg nem vagyok a PS közelében, addig a 3on3 napi kedvezményeit behúzzam most a halloween időszakban.
Kicsit dobálgattam vele kosárra is a teló érintős kontrollerrel, nem hibáztam sokkal többet, mint rendesen, ellenben mintha lenne kis input lag. Összességében, ha jobb lenne itthon a net és hoztam volna a kontrollert egész vállalható lenne, akár folyamatos játékra is.
Jó dolog ez, ha hasonlóan működnek a felhő alapú játszós dolgok, akkor nagy jövő van ebben. -
-
Steve1207
veterán
válasz
#86215168 #217955 üzenetére
Érezd a poént és az iróniát, hisz még nincs semmi infó
RDR2-re visszatérve, szerintem nem a lemez vagy a konzol a hibás. Sokan panaszkodnak, volt akinek firmware frissítés után jött elő ilyen nyűg. Plusz lemezes és digitális változatoknál is jelen van hasonló hiba.
Ha a lemez tisztítás nem segít (vagy nem is szutykos alapból), én pl egy külső vinyóra telepítve még ránéznék, hogy onnan mit művel. Ha ugyanazt akkor lehet egy reinitializálás segítene (ezt is írták, hogy ideiglenesen segített és ismét jelentkezett a hiba), csak ugye gyalul mindent a gépről, így az ilyesmit a végére hagynám.
Én inkább sony bug-nak érzem ezt, mint rockstarnak, hisz sok gépen gond nélkül megy. -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
szajmi222 #217936 üzenetére
El se indul annyit tesz, hogy elkezdi tölteni, rockstar logo stb vagy egyáltalán nem csinál semmit a ps4 menüből?
Frissítéseket nem szedi újratelepítés után ésamiatt nem akarna indulni?Én lementeném biztonságképp a mentésemet psn-re, pendrive-ra, gépről törölném őket és úgy indítanám, hogy újat kezdjen. Lehet az sérült.
Redditen írták ugyanezt a hibát, de nem láttam, hogy kapott volna választ.
-
Steve1207
veterán
válasz
lazioforever #217888 üzenetére
+1, én pl a pro-t úgy terveztem, hogy még 2021-ben biztos nyúzom. Viszont , ha most kellene gépet vennem lehet csak egy slim-et kerítenék jövő évig.
(#217887) erahurka: nyújt egy újdonságérzetet a vonal, de 900 ft-ért, jópofa. Nem hosszú, egy órás kb a történet. Nyilván csak nézi az ember, meg úgy 30x megnyomja, hogy melyik döntés. Ilyen szempontból lehet valaki többet vár, de ez csak egy interakciós film. Én az ilyeneket mozijegyben mérem, moziba meg nem járok, szóval megéri.
VRPistit megnézem majd, nála az ilyen reakció csoda -
Steve1207
veterán
válasz
stilo18 #217861 üzenetére
Nekem talán egyszer sikerült volna 35 körüli értelmesebb idő, de a cél előtt beestem jobbra
Más:
Late shift:
Ez egy baromi szórakoztató játék a különböző szálak miatt! Maga a történet nem hosszú, de már 4x végigvittem és még mindig kíváncsivá tesz, hogy mi lehet egy következő szál. Próbálom úgy beosztani, hogy naponta más személyiségben gondolkodok és annak függvényében viszem végig a játékot.
A felvételek nagyon korrektek, mint egy erős B kategóriás filmben és a szereplők se hoznak rossz formát. A vágás, ami eddig egy-két ponton feltűnt, hogy a következő részben nem igazán szembetűnő az előző rész nyoma, de ettől nagyon könnyedén eltekint az ember. Pár ponton van hosszabb átvezető, ami egyáltalán nem idegesítő (filmekben sokkal hosszabbakat szoktak hagyni, így pozitív dologként említem ezt : ).Összességében megéri akcióban.
The Town of Light:
Teljesen véletlenül láttam meg az akcióban 1500-ért, mindenféle teszt nélkül, mondom legyen.
Alapvetően sötét hangulatú és mély témákat feszegető történet, így kapunk egy eléggé nyomasztó, depresszív hangulatot. Ritka szerintem, hogy ilyesmibe belemegy egy játék, mindamellett igaz történetet dolgoz fel egy létező, mára elhagyott helyszínen. Kapásból 16-18+os játéknak mondanám.
A történetszál lineárisnak mondható, de több lépcsős kialakítású.A környezet horrorisztikusnak ítélhető mivolta miatt, de a hangeffektek és a történet, ami hatással van az emberre, így előugró mocsárszörnyekkel, lemerülő elemlámpával és sötétben tapogatózással nem kell számolni. Kiemelném a narrátor csajszit és a karikatúrákat, kiváló munkákat végeztek. Érződik az elemeken, hogy olasz csapat csinálta (én pl nem rajongok az olasz vonalvezetésért, stílusért, biztos megvan pl filmeken, képeken, hogy mire gondolok), de itt nagyon jól összeáll a kivitelezés és cseppet sem zavart. A grafika középszerű, néhol a textúrák túl kontrasztosak, ellenben gyorsan továbbléptem ezen.
A végén kapunk a történethez kapcsolódó művészklipet bónuszként, ami szintén pozitív, hogy ilyesmire is próbáltak odafigyelni kis csapat révén.Nem mindenki vevő erre a játékstílusra és hangulatra, sok mesélős tartalommal (nyelvtudás fontos!), így előtte érdemes jobban utánanézni. Az biztos, hogy nálam bekerült a top 3 sétálósba.
-
Steve1207
veterán
Én viszonylag új vagyok az egy éves PS pályafutásommal, az exkluzívok mindig kiemelkedőek és a top-ban a helyük számomra HZD, Spider, UC, TLOU, Infamous, Gow sorrendben.
5. Murdered Soul Suspect
4. Titanfall 2
3. What Remains of Edith Finch (kakukktojás, mivel sétaszimulátor)
2. Detroit
1. Life is StrangeA Titanfall is kilóg kicsit, de ott maga a játékkezelés egy élmény és a sztori is változatos volt.
Általában akciókban 1-2e ft-os játékokat vásárolok, azon kívül kb exkluzívokkal játszok. Sportjátékok és autósok meg nem illenek a listába
-
Steve1207
veterán
válasz
nesh_019 #217677 üzenetére
Itt ilyesmivel nem foglalkozunk, mivel nem hivatalos és nem is hiszem, hogy kapsz segítséget. Max ahonnan van ott kérdezősködj.
Csak azt játsszuk magyarul, ami úgy jön ki(#217666) ProEvoFan: király
be is húztam pár kis horror mellett, vannak jó leárazások 800-1200 ft között.
-
Steve1207
veterán
válasz
Peace #217499 üzenetére
Akkor csak szimplán hangulatfüggő. Nekem is volt ilyen TLOU, UC-nek alig vitt rá valami, hogy elkezdjem, utána meg pikpak végigment mindegyik.
(#217512) .noxwill: olyan mint a Carbon kb, csak szebb grafikával. Amúgy nekem szokás szerint az irányítás a kérdés. Mindig reménykedtem, aztán azóta nem is vettem NFS-t teszt után
Valamint az újratöltődő nitro is... Anno olyan jó volt, hogy be kellett osztani vagy fel kellett venni. Engem ezek az apróságok kiakasztanak, ne csak a 15 évesekre gondoljanak már, akik azt a vackot akarják nyomkodni, hogy menjen a kocsi, mert nem tudnak két ívet normálisan bevenni. Nekem nem szórakoztató minden harmadik kanyarban tolni a nitrót, mert kb kötelezően azzal nyerhetek.
A kidolgozás amúgy tetszik, szép lett. -
Steve1207
veterán
válasz
Peace #217491 üzenetére
Nekem top 3-as a játék, pedig nem szimpatizálok a karakterrel, vannak ezerszer jobb szuperhősök. Megnéztem a filmeket is, jobban rajongok az előző szériákért, még a béna első megvalósításért is, mint az utolsóért. Ezt az újat kínszenvedés volt végignézni, túlságosan eltér az igazi spider vonaltól.
Ellenben nem tudom mi van, ha valakinek bejön ez az új film, lehet az alapján teljesen mást vár a játéktól és ezért nem fekszik, de mindez csak feltételezés (érdekes, mert az előző Hazatéréssel semmi bajom se volt, elég erősre értékelném). -
Steve1207
veterán
válasz
fausto #217264 üzenetére
Szintén úgy tudtam, de ez csak az alapokat adja, a sztori is csak 5-6 harcig megy kb. Amúgy brutál jól meg van csinálva, de inkább afelé hajlok, hogy az akciós injustice 2-re lecsapok most, mivel azokat a karaktereket jobban szeretem. Aztán akkor van egy verekedős is (és remélem BC lesz
)
(#217259) Kendek: +1 teljesen
Maga a digitális tartalom az, aminél alapvetően elvárja az ember, hogy az adott céleszközön használja, ha újabb is, szerintem nem kérdés, hogy így kell jelenleg megcsinálniuk (steam, play store stb). Előző generációnál ez még gyerekcipőben járt, főleg a kalózkodás miatt, így aki korábban arra hajlott, most az is elkölt 2-3k-t alaphangon egy generáció alatt. Tuti nem hagynák veszni ezt a kört se.
A streaming szerintem a jövő, megoldást nyújt majdnem minden problémára.
-
Steve1207
veterán
Leárazást kapott az Erica, egy arénás mozijegy árában megy most.
-
Steve1207
veterán
válasz
gamegod #216984 üzenetére
MK11 free weekend, jaja én is most láttam, kicsit több is, mint a hétvége!
-
Steve1207
veterán
válasz
Peace #216949 üzenetére
Szerintem hasonló élményt éltem meg az előző konzolgenerációt használva. Visszatérve pc-re eltűnt a játékélmény teljesen, a PS előtti 5 évben nem is játszottam kb. Inkább érzem magam tesztelőnek, ha pc-re játék kerül, mint felhasználónak, még ha kontrollerrel is próbálom, egyszerűen nem adja. A hetekben próbáltam a FH4-et, ott maga a játék azért nekem sokat dobna, de fél óra után egyszerűen nincs kedvem rajta játszani vagy felbosszant valami. PS-en meg, ha a sarokba állok akkor is szívesen játszok akár egy arcade játékkal is órákat
-
Steve1207
veterán
Jobb lett volna elhozni 45-ből, mert így Cell megtalálja és előre ugrik. Lehet pont miatta fog kitörni a vh, aztán cseszhetjük a black friday-t
Más: tudtok ajánlani valami Apex szerű multit (free to play), ahol nem kell a társakkal foglalkozni? Mint a régi szép időkben 10-15 éve, hogy mész egyedül, meghalsz, de már mehetsz is újra, a végén meg csak az számít, hogy mennyi kill-ed volt. Nem akarok hülye zászlókat gyűjteni, bázisozni, újraéleszteni. Ilyen szempontból egy Fortnite is elég lenne, de az meg inkább egy sim city lassan az építkezéssel...
-
Steve1207
veterán
Én pont ezt szeretem a konzolokban, ahogy megírják és optimalizálják, úgy megy és kész. Nem kell beállításokkal foglalkozni, mint PC-n, hogy belövöd, hogy kb jó az fps, aztán észreveszed, hogy leesik egy részen, utána megint vacakolsz vele stb stb és már 2 órája ezzel szórakozol, de más szórakozás meg nincs.
-
Steve1207
veterán
válasz
tothjozsi96 #216555 üzenetére
+1, hogy MX4-et, mint arany középút (talán itt írta valaki anno, de nekem is így rémlik). Mivel ezzel foglalkoznak ez alá nem igazán mehetnek, e fölé meg nekik se lenne érdemes.
A "halk" szerintem sokunknak mást jelent, plusz lehet attól is függ ki mivel kezdett neki. Nekem a Pro-n a RDR2 volt és a Spider az első játék (monitoron 1800p) és azért itt is volt egy menühöz képest fentebb vett alaphangja. Amint 4k-ra váltottam, mint a veszett fene úgy pörgött a RDR, hasonlóan, mint a GOW tüzes/menüs/térképes helyei. Szerintem, akit tényleg zavar az ilyen kütyük hangja és halknak mondja az süket vagy 1080p-ben játszik, mert ott lényegesen halkabb
Majd jövök egyébként egy összegzéssel, hogy mik a tapasztalataim a pasztázással.
-
Steve1207
veterán
válasz
penge111 #216473 üzenetére
Nekem itt van egy megállóra a szerviz, igaz lehet MM-al hosszútávon jobban járnék, de azért 2 hónapot nem akarok szöszölni, úgyhogy egyből a Hireltech-be viszem.
Leadás előtt videó róla, a legkisebb nyikkanását is a karoknak, meg pc-s teszt, hogy mit produkáltak a karok. Esztétikai hiba esetén át se veszem, egyből ps supportnak a javítás adataival, hogy oldják meg. A történeteket hallva kb ez a leggyorsabb megoldás minden rosszra felkészülve.
-
Steve1207
veterán
Megjelent a GoW PS Hits-ben, 5990-ért. Innen már csak egy kis lépés, hogy megkapjuk egy havi PS+-ban
-
Steve1207
veterán
válasz
ViktorHUN79 #216266 üzenetére
Ez most mennyit telepít cakpak? Csak steam-en néztem meg kíváncsiságból, kapásból 83 GB kell nek. PS-en 30-at ír a hivatalos oldalon, de leszed még mellé ugyanannyit a PS verzió is, nem?
-
Steve1207
veterán
Kipróbáltam ezt a Code Vein Trial verziót végre, baromira tetszik, tiszta Bloodborne csak animében
Bár tőlem nagyon távol áll alapvetően ez a stílus. Igaz múltkor a BB-nél is elkaptam a fonalat (végre), aztán megint abbahagytam egy idő után...
-
Steve1207
veterán
válasz
S e t h #214627 üzenetére
Ugyan nem követem a sorozatot, de ezeket az összehasonlító animációkat nézve nekem pl a régi jobban tetszik, sokkal természetesebbnek hat. Ez tényleg jót tesz a játékélménynek? Az oké, hogy gyors, mint a fene, de na. (Komolyan kérdezem, ilyesmiket eddig kihagytam).
Más: kipróbáltam a Dead By Daylight-ot, egyszerű kaszaboláshoz egész kellemes. Megnéztem PC-s (nyílt hosszúhétvége van) és PS-re is van trial verzió belőle (eddig nem tudtam róla). Azt sajnálom, hogy nem volt még PSN-em, amikor ingyen adták, de 2e-nél többet nem adnék az alapjátékért az tuti.
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #214611 üzenetére
Az a cég csinálja, akinek a "legnagyobb" játéka a Rambo The video game. Szóval sokat ne várjunk szerintem, ezt kimondottan a név viszi a hátán és a sztorit végig is játszhatjuk, kb mint a moziban. Olyan érzésem van sajnos, hogy csak jó esetben fog vetekedni az előző konzolgeneráció grafikájával
Amúgy szívesen vettem volna egy jó kis skynetes hentelést, olyan Bulletstorm felfogásban.
-
Steve1207
veterán
A kezdeti lelkesedés után most befejeztem az Uncharted 3. részét is. Az első egyszerűen magával ragadó volt minden téren, jó, nyilván láttunk már szebbet, de kifejezetten tetszett minden mozzanata és megoldása.
A második rész unalomba fulladt, többszöri próbálkozásra is, az első pár chapter után nem jött be annyira. Viszont a vonatos résztől kezdett megint izgalmas lenni, de akkor már lassan a felénél tartott az ember.
Nem tudom miért isteníti mindenki, nem volt rossz a második, de a 3. rész lehet a helyszínek miatt, de nagyon változatos, igazi "film" élményt adott. Részemről jobb volt a karakterosztás, a csapategység és többnek tűnt a feladatok száma is (ami nem baj, valahogy mindig akkor jött, amikor kellett).Úgyhogy mai szemmel is érdemes végigtolni a régi részeket mindenképp. 3, 1, 2 eddig a sorrend élményre nálam, de neki is vágok a 4. résznek.
-
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #214239 üzenetére
Mi A1-ben a Snapdragon 625 már vígan elvan PS1 játékokkal (a fele ilyen teljesítményű android tv boxokon is simán megy minden). PS2-höz Snapi 710-től lehet játszható teljesítményt kapni (pc-n pl már egy intel HD630 is képes futtatni PS2-es címeket, pedig az az IGP nem egy nagy eresztés).
Más: kipróbáltam a GreedFall-t, nekem eddig eléggé bejön, így, ha lesz rá valami nagy akció szerintem érdemes lesz beszerezni PS-re. Addig viszont elgondolkodtam erősen, hogy ideje lenne a Witcher-t bepótolnom. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezek a játékok előtérbe kerülnek nálam
-
Steve1207
veterán
+1 a ROCK Zirconra, egy jó éve nyüstölöm telefonnal és ps-en is, teljesen oké. Hozza a 8-10k körüli sima fülhallgatók szintjét a márkásabb rétegből potom áron, nagyon könnyű, letisztult, nem bumszli, harisnyázott a kábele (vagyis valamilyen szövés van rajta, így erős is). Nekem pl telón zenénél lentebb kell venni a mélyet, mivel vokál és középtartomány párti vagyok, de játékoknál nem tűnt fel, hogy túltolná.
Logout bemutató -
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #213176 üzenetére
Már mamám is vett tuti, csak nekem nincs GTA-m
A Forest meglepő amúgy a sorban, nem is kapott akkor leárazást. Az EA játékokat is jó sokan veszik még mindig, pedig ez nem volt akkora hatalmas leárazás. Arról van valami infó, hogy ps-en az ea access mennyi előfizetést hozott?
-
Steve1207
veterán
Milyen idős volt a gép (pro, ha jól emlékszem)? Engem olyankor zavar különösebben, amikor "füst/köd" effektet van, teper a venti, mint a fene. Amúgy épp határeset, de már én is berendeltem pár csavarhúzót.
Szerk.: múltkor belelestem a tetején, eléggé tiszta volt az összkép. -
Steve1207
veterán
válasz
james001 #212137 üzenetére
Teljesen egyetértek az elejével (a végével is lehet, de nekem nem volt addig se türelmem
).
(Ugyan PC-n néztem az utóbbi részeket, viszont a Payback az egyedüli, ami nem lag-olt. Ami bejött volna (Run, Rivals) ott kb mindegyikben volt valami fura lassulás a környezettel. Elmagyarázni nem tudom, nem tűnt lag-nak fps téren, de mintha nyújtották volna a pályát azonos időközönként.)
Ez a Cyberpunk király lesz, eddig nem foglalkoztam vele, de most már csak azért is meglestem a twitch-en a "Mónika-Hollieka show-t". Részemről a környezet viszi az egészet a hátán, de az nagyon. Grafika szerintem mindegy, szépen ki van dolgozva, maga a játék meg már túlzottan részletekbe menő lassan, ami jó. A hack mód pl nagyon tetszik. A karakterkreálás és fejlődés is pont jó, nem tűnik túlzottnak. Lehet mostantól jobban követem a fejleményeket. A fehér pólós gyerek azért eléggé képben volt, a többi idegesítően áradozott
-
Steve1207
veterán
válasz
kicsi89 #212014 üzenetére
A 2k20-ból van demo, így meg tudod nézni, hogy mi minden változott, milyen a pc változathoz képest. Amúgy még meg se jelent, így ne gondolkodj rajta, várd meg a teszteket.
Én pl a 2k-t venném, ha NBA-ről lenne szó, jobban bejött mindig is, mint az EA féle. (Plusz tesztekben is jobb kicsit általában). De egyén függő, hogy kinek melyik jön be jobban. -
Steve1207
veterán
[link] Batman Arkham és Darksiders 3 ? Még csak a forráskódból.
-
Steve1207
veterán
Én a Gow-ra szavaztam volna szeptemberre, a remastered is ilyentájt volt anno és megint visszaállt az ára egy ideje "normálra" mindenféle mozgás nélkül. Na majd meglátjuk
Más: Spider GOTY a storeban, még ár nélkül.
Szerk2: hombre[EU]: látom mindenki tűkön ülve olvasgatja a blog-ot
-
Steve1207
veterán
válasz
zojjektum #211772 üzenetére
Szerintem elfelejted, hogy ez nem akciós termék volt, hanem elírás.
Pl nekem az Árukháza visszamondta a rendelést, semmi vész. Itt annyin múlik az egész, ha kapsz visszaigazolást, akkor általában megkapod a kiírt áron, ha nem akkor meg nem, ASZF-ben minden benne van, onnantól már senki se fog vacakolni, hogy xy mennyiért rendelte be. (Ügyfélszolis meg visszaigazolja kapásból, mert látja, hogy van készleten, nem ő foglalkozik azzal mennyiért szerzik be). Csupán mázli.Általában ilyen esetben az első pár rendelőnek teljesítik a webáruházak, a többieknek visszamondják készlethiányra hivatkozva. Nyilván mentik a menthetőt legtöbb esetben, de attól még lehet jobb össz szolgáltatást nyújt egy csóri webáruház is, aki ragaszkodik az elíráshoz (pl gyorsabb az ügyfélszolgálat vagy elintézik a garanciáztatást is 2 hét alatt, amit más nagy helyen hónapokig intéznek). Úgyhogy hülyeség ez alapján szűrni egy boltot.
-
Steve1207
veterán
válasz
fausto #211344 üzenetére
Nálam a Fordulatszám-hő igény (korábbi néven Gyorsasági hő szükséges) és az Igazságtalanság 2 (Injustice) adta nagyon.
-
Steve1207
veterán
válasz
sultansmith #211240 üzenetére
Vagy itt egy másik lehetőség is, hogy gyorsban végiggörgesd a PS listát.
-
Steve1207
veterán
válasz
Carlos Padre #211096 üzenetére
Mert a legtöbb hír címében a Sony van megemlítve és annyi jön le az embereknek ezáltal, hogy a "Sony szemét". Pont ezek a bojkottálók azt se fogják tudni hétvégére, hogy mi van... ez a Disney sara amúgy is.
Amúgy én ezzel az új felhozatallal mégjobban megszeretettem a pókit, jól belehozták az MCU-ba, de az utolsó film után nem bánom, ha a Sony azt csinálna vele, amit akar, mert akármennyire isteníti mindenki, szerintem az Idegenben alulmúlja a régi pókos filmeket is, számomra a legalja volt az új rész.
-
Steve1207
veterán
válasz
oriic #211062 üzenetére
Nem néz ki rosszul, de zavar, ahogy tolja a s*ggét a kocsi akár 70-nél is. Ez az erőltetett drift dolog volt a bajom az előző részekkel is (igaz a Payback-kel játszottam PC-n és "hozzászoktam", egész élvezetes volt a játék összképe).
Majd lehet EA accessben meg is nézem a korábbiakat, de olyan ínhüvelygyulladásom van, hogy kontrollert se fogtam egy hete (pedig kb csak abban a pozícióban nem fáj)
-
Steve1207
veterán
Heat autó lista.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Carlos Padre #210170 üzenetére
Szerintem én is a chapter 3-nál hagytam abba, igaz egyhuzamban toltam el addig, de ott már betelt a pohár a sok apróságtól
De még fent van, hogy majd folytatom azért, mert stílusilag tetszett.
-
Steve1207
veterán
Nos srácok kijelenthetem, hogy a legnagyobb nyomot eddig a Murdered Soul Suspect hagyta bennem.
Miután megvettem végig is pörgettem, jó a sztori, kellemes a kezelés és a helyszínek is változatosak szerintem. Szinte annyira olcsó szokott lenni, hogy leárazáskor simán megéri. A játék maga nem hosszú, de a gyűjtögetés kitolja az egészet.
Szóval, 3x vittem eddig végig. Első alkalommal szép komótosan, mindent gyűjtögetve ahogy jön, viszont bug-os lett és az egyik jelenetnél nem tudtam előszedni a nyomokat. Gondoltam majd megjavul, ha betöltődik vagy tovább lépek, de nem javult.
Tegnapelőtt ismét előszedtem, végigtoltam másodjára, minden klasszul ment, viszont egy egy graffitit nem szedtem be a múzeumban, így a sztori miatt vissza se tudtam menni, pedig minden megvolt. Megint kuka lett a platina, pedig tüzetesen begyűjtöttem minden mást
Most annyira felidegesített már, hogy az összes megszerzett trófeát csak akkor adja be, ha minden egyszerre a játékban van meg (nem pedig végigjátszásonként ez is meg az is). Szóval nekivágtam harmadjára, gyorsan áttolom a főszál egy részéig, összeszedem, amit kell és minden király. Erre megint történet függő lett egy helyen a sztoriban, csak most máshol, így most egy nyom begyűjtésével maradtam le. Utána olvasva ezt is korábban kell megcsinálni.
Ha esetleg negyedjére belevágnék tuti walktroughzok mostmár, de egyelőre hagyom a fenébe. Szép volt, jó volt, de minden tiszteletem azoknak, akik végigjátszás nélkül csinálták végig az egészet, én eddig bírtam
-
Steve1207
veterán
Én próbálom kipörgetni most a lemezeseket black friday-ig, addig nem nagyon akarok venni semmit arra jutottam.
Úgyhogy kipróbáltam ismét a Bloodborne-t, első próbálkozásra felidegesített az egész, nem tetszett a rendszer és váltottam másra egyből. Most az első lámpa utáni kaszabolás már meghozta a hangulatot. Igaz elég nehéznek tűnik, de a hangulat magával ragadó, így már érthető, hogy miért rajonganak ennyien érte! -
Steve1207
veterán
válasz
Wesder #209499 üzenetére
Én pont emiatt jöttem vissza konzolra, elegem lett, hogy minden grafikai beállítással elszöszöl az ember 1-2 órát, utána meg nem volt kedvem már játszani. Az automata beállítós nyavaják meg sose működtek normálisan, mert mindig van valahol nagyobb lag.
On: Horizon Zero Dawn platina, amennyire letettem az elején, olyan gyorsan most végigzúztam mindent, király volt.
Más: a konzolhoz adott kontrollerem kezd meghalni, húz a jobb oldali kar felfelé. Mivel elég érdekes a garizás ahogy láttam sok helyen, ezért mail-ezek egy kört velük először és csak utána viszem be.
-
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker #209040 üzenetére
Én valahol úgy olvastam, hogy augusztus 4-től.
(#209043) l.skywalker: Szerintem még a trial-t is így lőttem el, pont az egyik akció lejártakor, hogy meglegyen a következő hónap, direkt figyelve. Ez elég hülyén jött most ki időben, de változó, korábban úgy emlékszem 6-a körül jöttek amúgy is, a múlt hónapban nagyon korán kaptuk meg ehhez képest a játékokat.
-
Steve1207
veterán
válasz
james001 #208454 üzenetére
Utolsó görög pálya, ha ezt túléled, nincs mitől tartanod
Az egyik legidegesítőbb pálya volt számomra, alig bírtam megszerezni az első helyet elejében.
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #208180 üzenetére
Én pont a sportjátékokat várom, de egyelőre még nem érdekel. Majd, ha mindegyik megjelenik és jobbak az értékeléseik, akkor megeresztek egy előfizut. Ha sokat nem változtak, akkor elég az NHL és FIFA 19 is még egy ideig. De amúgy jó áron van, így is elgondolkodtató, has kifogy az ember a játékokból.
-
Steve1207
veterán
válasz
Woodslave #208051 üzenetére
Már tudom, minek a "debütálása" miatt húzzák a második rész megjelenését..
Summer Sale: engem nem hozott lázba semmi, egyedül a FighterZ lett volna érdekes USA alapján, de magyarban kb lemezes áron mozog így is. A Pass 1-2-vel meg drága mindenhol.
(#208059) ProEvoFan: hm ez az Everspace elég jópofa!
-
Steve1207
veterán
válasz
Scholes9 #207918 üzenetére
Csütörtöktől él majd. Én bekönyvjelzőztem a visszaszámlálót, de csak az árára leszek kíváncsi.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #207202 üzenetére
Max egy kettő játéknál van, ahol látszik, hogy nem sok van hátra akkor behúzom, ha tudom. A SC és a HCT-be nagyon belenyúltam, annyira tetszettek.
De egy ideig tuti NHL megy majd csak haverral, most túl is toltam a történet játszást(#207203) belan: jaja ugyanaz, csak nálam fordítva.
-
Steve1207
veterán
Second Son Platina. Egyszerűen nem bírtam magammal, a végigjátszás után végig kellett tolnom experten is
Már csak a pókit kellene, maradt benne 4-5 egyszerű, azzal kezdtem a PS korszakot. Azt se tudtam mik ezek a trófeák... -
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu #207031 üzenetére
Na az merész
Amit írtatok, én pl bírtam a xbo elemes megoldását, stabilabb is fogásra. Ps-nél viszont az is egyből jobb volt, hogy könnyebb, részemről 3-4 óra hosszú játéknál kényelmesebb, ha belendül az ember. PS-től, 2,5 méterre vagyok, ha lemerül a kontroller, akkor a fali aljzatból egy hosszabbítóval töltöm, ami ott van mellettem. Így félig vezeték mentes addig is gép részről, amíg feltölti és nem kell abbahagyni a játékot se.
-
Steve1207
veterán
Volt egy bontatlan Second Son-om, de valahogy soha nem vett rá semmi, hogy játsszak vele. Most valahogy, ha már olyan jónak mondták elkezdtem. Ez gyerekek egy az egyben a Spiderman csak más köntösben
Vagy a felétől, amikor megvan az új képességed, akkor Flash-sel
Szóval ez baromi jó eddig, az egyik szigetrész teljesen pipa. -
Steve1207
veterán
Pont PS4-et nem támogat. Most körbefutottam a netet, csájna oldalakat, hozzászólásokat, de senki nem írja, hogy ps4-en bármilyen kontrollerrel használna ilyet, ahogy a spec-ben se található.
Én pl nagyon bírom a 8BitDo dolgait, de nem láttam eddig, hogy PS4-hez csináltak volna valamit, minden máshoz van.Szerk: max dobj egy levelet a supportnak, hogy azt az adaptert szeretnéd PS-en használni, működik-e vagy várható-e a jövőben.
-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan #206758 üzenetére
Köszi srácok!
Azt hagytam szintén a végére, a 109 részes verseny először kicsit fájt, de másodjára szerintem a felénél már 50 ponttal vezettem és csak arra mentem, hogy bent legyek az 5-ben.
A Pro Tour nem volt nehéz, Dustdriver (középső sárga kocsi) végig, ha jól emlékszem. Általánosságban az egész játékban az Infinity, Dustdriver, és Explorer kocsikat használtam, ha végképp nem ment akkor vagy az izom kocsik Macchina, Dynamite vagy a nagyon stabil LadyBug, Mini.
A Master Tour volt, ami nagyon kiakasztott, ott váltogattam a kocsikat is rendesen, utolsó Gold-ot (utolsó előtti verseny pack) szerintem úgy 15x próbáltam újra. Kb sorra hoztam az első 3 versenyen az első helyet, az utolsó Snow Festival 5-6-7-8 helyezés általában... Aztán a Mini-vel végül sikerült, nagyon stabil kocsi kell hozzá.
Plusz figyeltem már a versenyzőket is, hogy ki az aki legyőz az elsőn, ha pl Deja Vu akkor hagytam is az egészet és újrakezdtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest