- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz
mike1334 #158907 üzenetére
Én félbe hagytam, bár nem azért mert nem tetszett (nem a legerősebb exkluzív cím az tény), hanem becsúszott a God of War közben. Egyébként korához képest marha látványos az Order, igaz elég statikus a környezet, de ettől függetlnül szép amit kihozták a generáció elején.
-
nemorino
tag
válasz
mike1334 #158798 üzenetére
Magában is élvezhető, de ha kihagyod az első kettőt, akkor lesz pár utalás amit nem értesz, lemaradsz pár poénról és egy nagyon jó játékról (Uncharted2). Én a 2-3-at majdnem egy szintnek tartom, a 2 talán azért tűnik jobbnak, mert az 1-hez képest fényév a javulás minden szempontból, a 2-3 között viszont csak minimális a különbség. Sőt, van egy-két dolog, amiben a 3 csúnyább lett, pl. elég furán néz ki Chloe.
-
lionshamlet
senior tag
válasz
Az elso resz meg nincs kiforrva, de a masodik resz telitalalat.
A harmadik reszt nem vittem vegig, nekem annyira nem jott át, de egyszer majd befejezem.
A 4 resz megintcsak jó, de a mentesem eltunt, es nincs kedvem elölről kezdeni, kb 70%-nál jarhattam benne.Ugyhogy en abban a sorrendben haladnek hogy:
2 - 1 - 3 - 4 -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mike1334 #158800 üzenetére
Csak neked, mert beszereztél egy ps4et
God of War előzmények hét percben
Lassan írtam, de az akarat a lényeg -
válasz
nem tudom ez szubjektív vélemény,mert itt többen írták, hogy nekik a 2. rész a kedvencük. Nekem az nem jött be annyira sőt.DE viszont így minden sokkal jobban átjön a 3. részben, mindenképpen ajánlom, hogy told végig az összes részt.
ja és közben folyamatosan írja ki, hogy miben hol döntöttem meg .LnB rekodjait, HS szám, megölt ellenfelek satöbbi, így megerősítést kaptam arról, mekkora ász vagyok.
Bocsánat elfelejtettem szerkeszteni, így új komment lett.
-
.LnB
titán
válasz
Elejétől kell végigtolni őket, szépen sorban.
(#158800) mike1334 De a GoW (azért sem számozott rész) szinte reboot. Pont annyi utalás van benne a régi részekre, hogy a fanok ki legyenek elégítve. Viszont az újoncok is teljesen tudják élvezni, és ne érezzék magukat elveszve.
-
-
toompa
őstag
válasz
mike1334 #157955 üzenetére
A bontott szoftvereket sehol nem veszik vissza. Mi lenne az elfogadható hozzáállás? Hány órád legyen kipróbálni? A mai játékok 8 óra alatt kijátszhatók single. Elég sok van,ami rövidebb.
Nehéz lenne meghatározni,meddig járjon vissza a pénzed...
Én teljesen megértem. Nehéz máshogy kivitelezni. -
saelin
veterán
válasz
mike1334 #157948 üzenetére
A Sony ha jól tudom csak akkor térít vissza játékot, ha nem töltötted még le a gépre. Nem szívesen adják vissza a pénzt.
Én egyszer a Necropolis c. játékot akartam refoundolni, mert ps4 pro-n is beesik az fps 15-20 alá, meg állandó jelleggel összeomlik. Ezt leírtam nekik és kb annyi volt a válaszuk hogy nagyon sajnálják, de mivel látják hogy letöltöttem és játszottam vele, így már nem áll mondjukban a pénzem visszatéríteni. Hiába írtam hogy a játék vállalhatatlan, csak sajnálokoztak és leráztak.
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #157706 üzenetére
Diablo III, The Incredible Adventures Of Van Helsing I-II.
Más:elkezdtem a Divinity Original Sint, omg nagyon mély crpg, mit amrégi időkben a Baldurs Gate 1-2 volt, nem két perc lesz kipörgetni. No, de 10 napig ps mentes napjaim lesznek, vidéki kirucanás, nyaralgatás miatt.
-
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
mike1334 #157139 üzenetére
Ha megnézed az Auchan sem ilyen, mert nem próbálhatod ki... téves vásárlás nem egyenlő kipróbálom és nem tetszik visszaviszemmel...
A visszavétel feltételei:
nem használt termék
sértetlen csomagolásEz már csak online vásárlásnál létezik... ebből az következik mindent online kell venni, ha fontos valakinek ez.
(#157143) mike1334
Világos... de gondolom itt nem ruháról van szó, hanem valami műszaki cikk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest