- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez a baseballos izé vajon jó lesz úgy is, ha semmit nem tudok a sportról?
TLOU kétszer lement már PS3-on, de ha már ingyen odaadják lehet lenyomom PS4-en is valamikor. Az a baj hogy mindig stresszelnek ezek a túlélő horrorok.
De itt legalább nem ugorhat nekem egy farkasfalka...
-
törölt tag
Oké jöjjenek akkor zombik, de ne ezek a kretén farkasfalkák. Annyira idegesítőek voltak! Volt hogy motoron is elkaptak. Grrrrr. És minden egyes alkalommal amikor leültem játszani, amikor először kihajtottam a bázisról, szinte azonnal rajtam volt már három farkas.
-
törölt tag
Na végre megvan a Days Gone platina, le is töröltem azonnal a játékot
A végén már kifejezetten idegesítő volt. Odamentem, majdnem kinyírtam egy hordát, már csak egy zombi volt valamerre. Mondom gyorsan irány a motor, mentek egyet. Egy szakadék szélén álltam, és amikor nyomtam a háromszöget, egy puma nekemugrott, lelökött, és meg is haltam.....
Az utolsó horda sem adta könnyen magát: már alig volt zombi benne, mikor lesprinteltem őket és megfordultak, és mire utolértem őket, egyszerűen elrohantak valahova oldalra, és nem jöttek vissza. Egyszerűen nem találtam őket.... Vissza gyorsutaztam egy bázisra, aludtam reggelig, aztán visszamentem a barlanghoz kinyírni őket. Persze előtte még egy csapat ember is várt ott.
Tetszett amúgy, de ezek a rühes farkasok/pumák/medvék amik nélkül egyszerűen nem lehet elindulni azzal a rohadt motorral sehova, hogy ne támadna meg valami kretén állat. Mocskos idegesítő, nem szeretem mikor nem tudok nyugodtan utazni egy játékban. Ezt utáltam az Infamous Second Sonban is, hogy amint mentem volna a következő küldetéshez vagy valami gyűjteni valót megkeresni, egy adag ellenfél megtámadott a következő háztetőn. Aztán megöltem őket, és kettővel később megint jött egy adag.......
-
törölt tag
Huh azért kell még itt vagy 75,000 XP-t szerezni a platinához, nem olyan egyszerű ez a Days Gone platina. Azt hittem egy-két horda és kész, de így jóval több kell.
Könnyűben nyomom mióta vége a sztorinak amúgy, így eddig egy horda se volt vészes, de lehet csak kevesen voltak.
-
törölt tag
Úgy rástresszeltem erre a nyilazós trófeára Days Gone-ban, aztán minden nyilam meg volt nyitva
Kimentem az egyik bázisról aztán lelőttem 5 zombit és kész
-
törölt tag
Tudom hogy nem tévé topik, de valaki nyomul esetleg ezzel?
KD49XG8377SAEP
Tapasztalatok érdekelnének.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #214861 üzenetére
Volt már valami játék ahol a tök egyértelmű gyűjtögetés nem kellett a platinához, de már nem emlékszem a címére.
Amúgy a minden fajta nyílvető nyíllal ölj meg egy-egy embert trófeába a zombik is beleszámítanak?
-
törölt tag
Azt jól látom, hogy a Days Gone platinához nem kell kinyírni a hordákat?
-
törölt tag
Hú basszus aki ezt a mission zone dolgot kitalálta a Days Gone-ban...
. Vicc.Épp rohanok egy rakás zombi elől, az lenne a feladat hogy megöljem őket. Erre leaving mission zone... Vissza kellett fordulnom, majdnem meg is öltek -
törölt tag
válasz
Woodslave #214626 üzenetére
Minden játéknál nézegetni szoktam mennyi lehet hátra, hogy hogy osszam be az időmet meg ilyenek. Csak itt a story line-ok miatt nincs sehol leírva, hogy a küldetések kb. egymás után hogy jönnek.
Egyébként tetszik, valahogy teljesen olyan hangulata van mint egy sorozatnak. Talán 3 évadra lehetne felosztani. Ugyanakkor sok a töltelék küldetés is, pl.
a NERO helikoptereket nem vágom miért kellett vagy 6x követni. Oké, volt egy kis extra infó a zombikról, de ez megoldható lett volna máshogy is. Ráadásul ugye mindegyik ilyen küldetés csont ugyanaz volt. -
törölt tag
Days Gone: most volt az, hogy
. Innen mennyi van még kb.?Sarah-val felmentünk a régi munkahelyére -
törölt tag
Days Gone: az mi már, hogy mire a vulkános bázis egyik feléről átmegyek a másikra, elfogy 12% benzinem? ...
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #214412 üzenetére
8-ason van az M4 Sport, más számgombot nem is használok a távirányítón
-
törölt tag
Ez a PStreamer megy nálatok mobilneten keresztül? Megoldottam a NAT gondot, erre mikor kipróbálnám összeomlik az app...
-
törölt tag
Ez a dupla NAT nem akkor van, ha több router van a hálózatban? Nálam csak a UPC modem van, aztán egy switch, aztán egy Wi-Fi router, de switchként beállítva.
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96 #213302 üzenetére
Meg lehet várni míg megcsinálják, vagy hogy van ez? Nem szívesen hagynám ott napokra. Hogy aztán esetleg egy másik gépet kapjak vissza...
-
törölt tag
válasz
markknight #212725 üzenetére
Minek így taktikázni, mikor egy egész hónapon keresztül ingyen le lehet majd tölteni őket? Illetve már ma, szóval csak órák/percek kérdése.
-
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #212147 üzenetére
Ehh, van ilyen PS takaró textil izém, nem akarom megfőzni a gépet.
-
törölt tag
Mi ez már hogy a Days Gone minden szombat reggel letölt egy 10+ gigás frissítést??? Ilyenkor játszanék vele de ezt a hülye csíkot kell néznem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #212109 üzenetére
Te Próval nyomulsz? Nem volt gáz a frame rate?
Ja most nézem hogy PC-n nyomtad.
-
törölt tag
Nem tudom vótemár, de nem gondoltam hogy a Life of Black Tiger ennyire szar
-
törölt tag
válasz
markknight #211817 üzenetére
Az nem lenne gyenge! 😱
Evil Within 2 sztorijához mennyire kell az első rész? 🤔
-
törölt tag
Sákok, a Control standard kiadásának linkje HU és UK store-ban is ugyanígy végződik:
EP4040-CUSA11454_00-CONTROLBUNDLESTNEzek szerint ha HU lemezes kiadást veszek, akkor menni fognak később az UK profilról vásárolt DLC-k?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #211360 üzenetére
Nem siklottam át. De nem került ott szóba.
Ezek szerint összejött a csokival? -
törölt tag
Gondoltam leszedem ezt a fémlapot a PS4 Slim tetejéről, aztán kicsit kipucolom a ventit meg a hűtőbordát. Nagy baj ha nem minden csavart rakok vissza? Pl. azt a hosszút a közepén.
-
törölt tag
Days Gone: Hát ez a
Nem vágom mi baja volt a csávónak,nagy találkozás a csajjal nem jött át. , akkor meg mit húzza a száját hogy az maradni akar?megtalálta a feleségét ez most se változna, cserébeEddig is jobbra-balra gyilkolt meg kifutó fiú volt, a csajával lehetne. -
törölt tag
válasz
Madoc #211331 üzenetére
Simán. Ha a nagyker írt el valamit. De rendeljétek ha kell, nem biztos hogy igazam van. Én is berendeltem a 100,000 forintos P10 Prót az Alzától, aztán kaptam helyette 10%-os utalványt, szóval ki lehet jönni jól akkor is ha elírás.
Ha nem vettem volna két hónapja headsetet most én is rendelnék egy ilyet.
-
törölt tag
válasz
markknight #211257 üzenetére
Én már régóta nem értem mit is jelent itt a bundle, úgyhogy mindig benyomom a games gomb mellé, hogy tuti minden játékot lássak
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #211096 üzenetére
A Disney bothadjáratot indított a Sony ellen a közösségi médiában, gondolom ezért.
-
törölt tag
25% jöhet nekem is ha valakinek van elfekvőben egy.
-
törölt tag
Days Gone-ban el akartam kezdeni a következő főküldetést, és azt írja, hogy
Ez csak a sztori végéig lesz így, vagy tényleg ennyi volt az a rész?ha folytatom, nem mehetek vissza északra. Más: a hordákat nem jelöli a térkép? Azt hittem lesz majd egy küldetés, és utána úgy mint a nesteket, jelölni fogja ha felderítem.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #210917 üzenetére
Rámrontottak, láttam egy alagutat, úgyhogy elkezdtem arra futni, gondoltam ott majd betömörülnek és szarrá lövöm őket. Egy darabig működött, de aztán visszafordultak.
De ez jó hír, hogy van egyszerűbb mód ezek szerint
-
törölt tag
Days Gone:
sok van még hátra?Most vittem kutyát Boozernek, Amúgy ez a trust elég hülyén van kitalálva. Beszélek két szót az orvossal, ad 1250-et, segítek megszerelni a transzformátort, azért meg kapok 400-at?
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #210371 üzenetére
+1, nekem is jöhet ha van valakinek fölösleges kódja.
(#210373) BigBoss91: Megszokott dolog hogy sok bunkó paraszt lézeng fórumokon meg más helyeken, és egy büdös szó nélkül beváltják a kódokat. Discordon is rendszeres hogy beír valaki 100 kódot, mind elviszik, és senki se köszöni meg.
-
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #210170 üzenetére
Túl van tolva. Alig lehet menni a városban hogy ne jönne három kretén aki meg akar verni. Nekem csak easy-n ment, ezeket az utcai arcokat se tudtam legyőzni normálon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest