- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Amatőr kérdés.
AC Origins dobozos játékom mentése menni fog a digitálisan vásárolt AC Origins Gold verzióval? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #203550 üzenetére
Nos, az EA és az MS konferencia/bemutató után már én sem lepődtem meg a sony döntésén.
Majd jövőre az E3on földbe döngölnek kb mindenkit. -
ProEvoFan
nagyúr
Magyar felirattal jön a Cyberpunk 2077
Ok, tudtuk eddig is, de most már 1000% hogy igaz. -
ProEvoFan
nagyúr
AC Origins kérdés, spoiler lehet.
Ubisoft pontokért lehet venni egy küldetést. Pici rejtvénnyel ki kell nyitni egy kaput, majd megnyílik egy portál/időkapu, amin átjön egy csávó és az égből kovácsol nekem egy pajzsot, kardot ill egy mountot.
Ki a franc ez? Melyik játékból való?Olyan Final Fantasy jellege volt a pacáknak és a fegyvereknek is. -
ProEvoFan
nagyúr
Ugye azt senki nem gondolta komolyan, hogy csak az összemosott xboxpc-re fog megjelenni?
MSnek ott volt a teljes E3 terep, erre nyomtak egy ilyen langyos showt (ami több sajtó szerint zseniális volt...wtf?), ahol kiderült, hogy akinek PCje van, eszébe se jusson xboxot mellé venni, mert arra ott a ps/nintendo páros.
Aztán lehet jó az irány, csak én vagyok rosszul összerakva.
A PCs gamepass jó dolog, a gyerek úgy is PCn szeret játszani.
Ja, és a bemutató végén elhangzottak alapján szerintem 1000% a ps5 2020 őszi megjelenése. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #203234 üzenetére
Este kiderül minden.
Kíváncsian várom hogy a Nintendoval milyen fúzióba léptek.
Ha igazak a pletykák... -
ProEvoFan
nagyúr
AC Origins látványvilágától párszor már leesett az állam
Gyönyörű!!! Egyiptom, te csodás...! -
ProEvoFan
nagyúr
Az EA máris összehozta az idei E3 legértelmetlenebb eseményét
A sony döntését nem értettem, mikor bejelentették az E3as távollétüket.Most már azt mondom jól tették.Ha nincs mit durrantani, akkor felesleges ilyen EA show féle langyos megoldásokba belemenni.Na majd ma este megtudjuk mikor jön a ps5
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alratar #203194 üzenetére
Akciósan évente egyszer a ps+ kb14k + EA access 5,5 az beleférne.
Nálam még egy Ubisoft "access" is elmenne max 15k/év, ha a mai napig megjelent játékaikat beleraknák a csomagba.(#203201) J.Hetfield
Ne gondolkodj.Régen volt már ennyiért.Vedd meg ha tényleg kell egy ps4!!!!
A mai árak mellett, az 500GBos is megér ennyit. -
ProEvoFan
nagyúr
EA előadás alatt kiderültek az access árak ps4re?
-
ProEvoFan
nagyúr
E3 alkalmából a sony meglephetne minket valami plusz ingyen játékkal, mint ahogy tavaly tette.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nagy kár hogy a Injustice 2 Legendary Edition nincs akcióban...vegyem meg 10Kért konzolvilágban, aztán a gyerek megint tönkretesz egy lemezt....
-
ProEvoFan
nagyúr
Storeban még teljes árat mutat.
Ha boltban veszed, akkor elvileg emailban kapod a kódot. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hhenry #202859 üzenetére
Ez az.Pont ilyenkor kell megvenni, és nincs az, hogy rosszkor jár le, azt veheti az ember teljes áron...
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Magyar feliratos, hazánk fiaitól.Ennyiért, hmmm...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hhenry #202855 üzenetére
Konzolvilág. Fekete péntek. Van egy két jó cucc.
-
ProEvoFan
nagyúr
Free to play játékok miatt igen.Moba/mmorpg meg társai szarják a pénzt.
Pl a Guild Wars 2 mmorpg.Nem mai csirke de még mindig sokan játszanak vele és veszik a gemet az emberek, mint a cukrot.Ok, itt a játékot egyszer meg kell venni, de utána nincs havidíj.Fortnite...a fiam is havonta kér rá 3000 forintot, mert a haverok is veszik a skineket, így hát Ő sem maradhat ki...
No meg a legtöbb ftp játékhoz nem is kell bika gép, szóval nagy ott a játékos bázis. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #202293 üzenetére
Ilyenkor mit deaktiválsz?Nekem is beakadt pár téma.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #202196 üzenetére
A lemeznek annyi.Géppel nincs semmi.Lego Avangers játék volt az áldozat...
-
ProEvoFan
nagyúr
Soha többet lemezes játék....gyermekem kicsit rosszul kezelte a lemez cserét és megtörtént a probléma...mondjuk nem haragszom rá.Én voltam a barom, hogy több dobozos játékot tartottam itthon...pont ez miatt nem akartam.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tboy93 #202139 üzenetére
Jaja
De közben minden ok.Nagy az első terület, bejárok mindent, stb... így sokáig nem adta az első trófeát, ami kb három óráig tartott mire megszereztem.Szokatlan volt.
Assassin Creed Origins egy remek játék benyomását kelti az első három óra alapján.Az egyiptomi hangulat adja magát.Aszem ebből platina leszMegvárom az E3on, hogy az Ubisoft elhozza e nekünk az EA féle előfizetéses rendszert, ha nem, akkor gyorsan megveszem a szezonbérletet is.Tizenharmadikáig akciós.
-
ProEvoFan
nagyúr
Egy órája AC Originsal játszok, lvl5 vagyok és még nem kaptam trófeákat.Fura.
PSNel minden rendben van, vagy ez a játék nem szarja a trófeákat?Az első használt játékom, azt itt szivat -
ProEvoFan
nagyúr
Kingston HyperX Cloud Stinger Core 13500 ft
Asus Cerberus Arctic 14000 ftJátékokhoz szerintetek melyik a jobb?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #201931 üzenetére
Akkor te most egy darabig nem fogsz a ps4 elé ülni. -
ProEvoFan
nagyúr
Akkor ez a Code Vein is DS nehézséggel bír?
Spyro témához.Igen, nem gyerekeknek való játék, főleg ha platinázni szeretnéd.
Fiú gyermekeknek a Lego City Undercover a kötelező.Azt vegyétek meg.Imádni fogják -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #201760 üzenetére
Az pedig jó ajánlat, csak gondolom rengeteg embernek megvan EA accessben, így egy kicsit savanyú a szőlő.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha ez igaz akkor a sony jó nagy barom.Pénzeli a játékot majd kiadja másik platformra?
(#201758) belan
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Rakás fos ez a dupla ps+ akció.
Drágább így minden, mint amikor sima akció volt.
Pfffff... -
ProEvoFan
nagyúr
Remélem kamu.
Trump vs konzolok -
ProEvoFan
nagyúr
Én most ezt várom, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Warhammer: Chaosbane
-
ProEvoFan
nagyúr
Napi ps4 hírek.
A PlayStation 4 még legalább 3 évig teljes körű támogatást kap
Fejlesztőstúdiókat vásárolhat fel a Sony(#201006) marilllyo
Grat!
Ahogy mondod.PS+ban jó lesz... -
ProEvoFan
nagyúr
Ha megveszek ps4 storeban egy sound tracket, akkor azt kitudom menteni valahogy pl telefonra?Vagy csak a TVn tudom hallgatni?
-
ProEvoFan
nagyúr
Meg.Kb örökre, mert digitálisan vettem.Platina mind a három rész.
Most a Horizon Chase Turbo megy, meg majd az AC.Közben dolgozok még egy Injustice 2 beszerzésén is.
Apropó.Horizon Chase Turbo.Ez a játék beszarás mennyire fantasztikus vizuális grafikával rendelkezik.Azok a színes, szagos tájakFullos játéktermi hangulat mai köntösbe bújtatva.Imádom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megjött az Assassin's Creed Origins.Remélem nem annyira szar, mint amennyire .LnB mondja
Assassin's Creed Syndicate most 2500ft storeon.Olvastam róla tesztet. Tényleg ennyire szar az irányítása vagy az évek során kijavították már? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Imilenni #200750 üzenetére
Pontosan azért.Nekem ahhoz semmi közöm.Én itt élek nem ott.Ez itt Európa, nem USA.Engem mi jogon szivatnak?Tudom, nem vagyok hülye, ők csak betartják a törvényt.De remélem érted ezzel mi a baj?Kövi évben jön a samsung?Nyilván nem, de kb ennyi erővel bárkit lenullázhatnak.
Már bánom is hogy beírtam.
Off vége. -
ProEvoFan
nagyúr
www.eshop24.hu megbízható bolt?
Mintha itt olvastam volna, hogy mikor rendeletek ps4 játékot, hiányzott róla a ps4 eredetiséget igazoló kis fólia.Szóval használt volt. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nayrobi #199953 üzenetére
Lehet nekem is meg kellene várnom, mert most akarok bevásárolni játékokból és abban az akcióban lehet olcsóbb lesz.
Van egy listám, a beszerzési sorrendet még nem tudom.
Injustice 2
Warhammer 40000 Inquisitor Martyr
Far Cry 5, talán a gold verzió
Assassin's Creed Origins...és pénteken kezdődik a 17. Diablo szezon.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Wesder #199895 üzenetére
A hír első felét olvasd el.
"A sikernek köszönhetően természetesen a kínálatot mind a két (vagy hát júliustól három) platformon tovább bővítik majd, sőt, ennek érdekében egy rakás külsős, nem EA közeli céggel is megegyeztek – de, hogy pontosan kikkel, azt még egyelőre nem hozták nyilvánosságra." -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #199843 üzenetére
Kb hat játék ami miatt megéri nekem előfizetni rá.Szóval jah, nekem eddig ok.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #199832 üzenetére
A legjobb lego videójáték.Jobb, mint bármelyik filmből készült.Persze azok sem rosszak, de a Lego City Undercover szerintem a legjobb a mezőnyben.Gyerekeknek készült GTA.Élő lélegző város, sok poén, "normális" történet szál és sok-sok gyűjtögetni való.A grafikán látszik a Wii U portolás, nem nagyon használja ki a ps4 erejét, de a célnak megfelel.
Más.
Ha ez a jeltalálható az angliában vett ps4 dobozos játék hátulján, akkor gyakorlatilag a magyar storeban is tudok hozzá venni dlc/season passt stb... ?
-
ProEvoFan
nagyúr
Legkedvesebb platinám is meglett
Lego City Undercover.A gyermekemmel másfél év alatt játszottuk ki ill platináztuk.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kipróbáltam a Horizon Chase Turbo demot.
Ez valami eszméletlen hangulatos.Anno az ilyen játéktermi arcade játékok előtt álltam nyálat csorgatva és sajnálkozva, mert hamar elfogyott a húszasom....
Akciósan behúzom, mint állat. -
ProEvoFan
nagyúr
Injustice 2vel játszik valaki aki komolyan ki akarja platinázni?Ha igen, akkor pls írjon rám privátban.Köszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
Pedig a Wildlands miatt vágyom egy fasza természetben mászkálós open worldre.
Gondolkoztam már a theHunter: Call of the Wildon is, de ez csak szimpla vadászatAz illető azóta 2x is belépett.Néztem mikor jelentkezett be.
(#199455) .LnB
Az valami westernes csocsó játék?áhh...akkor azzal nem is fogok.Nem az én stílusom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Két és fél éve van ps4em. PSN profil.
12 platina, 58 arany, 191 ezüst, 715 bronz.
Legdurvább platina a Gran Turismo Sport.A játékosok 0,72% érte el.
Epénisz méregetés, off. -
ProEvoFan
nagyúr
"Az év első negyedévében eladott EA játékok 49%-át digitálisan vásárolták meg a felhasználók PlayStation 4-re és Xbox One-ra." forrás
Egyre jobban terjednek a digitális játékok. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #199294 üzenetére
Igen, része lesz itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest