- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Series S előnye hogy mai csirke, Game Pass-szal rengeteg játékod lesz és jönnek rá elvileg jelen generációs újdonságok is. Lemezt ugye nem eszik meg, szóval csak digitális vásárlás és előfizetés működik.
PS4 Pro csak a PlayStation exkluzívok miatt éri meg, azoknak a nagy része PS Plus Extrában és Prémiumban benne van, de egyesével összeszedni sem drágák már. GoW Ragnarök az utolsó belső fejlesztés ami megjelent rá, több várhatóan nem fog érkezni.
A legjobb döntés, ha mindkettőből veszel egyet-egyet
-
törölt tag
Úgy emlékszem volt olyan játék amihez a konzol nyelvét is magyarra kellett rakni ha magyar feliratot akart az ember, nem lehet hogy ez is ilyen?
-
törölt tag
válasz
allnickused #278362 üzenetére
+1, Slimem 2016 óta így használom, napi szinten dugdosom be-ki a jacket, több féle fejhallgatót is, én sem vettem észre problémát. Amikor mégis volt, mindig a füles vagy fejes volt a hibás.
-
törölt tag
UK profilom van de itthon vettem lemezes Ghost of Tsushimát annak idején. Ha PS Plus Extrából letöltöm a Director's Cutot, meglesznek a mentéseim? Kell valamit trükközni? Elindítom a játékot, kilpek és úgy szedem le felhőből a mentést?
-
-
törölt tag
válasz
Kendek #278215 üzenetére
Hogy van-e rá szükség, csak az határozza meg el lehet-e adni
#278214Kristof9094: Most tényleg a kifutó használt piacot hasonlítod egy hiánycikknek számító, újgenerációs konzol havi szinten 20%-os inflációval és 400 forint feletti forint-euró árfolyammal számolt bundle kiadásához?
-
-
törölt tag
válasz
PainKiller13 #278173 üzenetére
Ha bejön a szamuráj stílus tetszeni fog. Én fekete-fehérben nyomtam csomószor. Mondjuk itt azért is köpködve voltam annak idején ha ezt leírtam
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #278164 üzenetére
Hol írtam hogy jó az AI?
-
törölt tag
válasz
Bogyi007 #278162 üzenetére
Nagyjából hozzád hasonló ellenfeleket dob be. Az elején elég gáz lesz, fel kell lépni magasabb sportszerűség szintre és akkor lehet jókat meccselni de addig kreténekkel leszel körülvéve.
GT7-ben több a pálya és több az autó, meg oda jönni fog elvileg valami jobb AI ami dobhat kicsit az offline módon.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #278132 üzenetére
PS4-re már nem jöttek move-os játékok szerintem. Csak a PSVR használta a fagyikat.
-
törölt tag
válasz
Gymbeam #278120 üzenetére
9 évesen azért már iskolából is kapja az ingereket. Amíg az emberhez vannak nőve nem nehéz szabályozni a képernyőidőt de utána kikaparják maguknak a gesztenyét máshol. Én komolyan félek ha egyszer lesz gyerekem hogy fogom megoldani hogy ne legyen teljesen kijelző függő.
-
törölt tag
GT7 és Forbidden West 14k a Konzolvilágnál, nem volt még ilyen olcsó. Plusz a 4000 forintos Essential kiadások, ezek szerint az Auchan tegnapi akciója valóban túl korán lett kilőve és azért nullázták a készleteket.
-
törölt tag
válasz
Tasunkó #278028 üzenetére
Havi 2-3 ingyen játék, multi, felhő tárhely, extra kedvezmények a Store-ban. Azt hiszem ennyi az Essential.
Ha most léptél be a PS4 világába akkor megérős lehet az Extra, ha jó a neted akár a Prémium, főleg hogy holnaptól akciós lesz. Sajnos a 200 IQ-s jappók a remastered játékokat is a prémium tierbe tették, mert azok szerintük előző generációsak. Most így belegondolva valszeg abban lehet benne a Last of Us, hiszen az csak remasteredként jelent meg PS4-re.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #278014 üzenetére
Sőt még nyáron is van Black Friday. Amikor meg nem Black Friday van akkor Pink Friday, Red Friday, Blue Friday... Minden Friday van már, csak a jó akciók ritkák
-
törölt tag
válasz
b4lukapitany #278011 üzenetére
Nézz be a PS5 topikba, valaki írt párat az Auchanból
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #277993 üzenetére
Azt a cikket egy idióta írta szerintem.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #277893 üzenetére
Nem tudom basszus. Gondolkodom hogy megveszem. De szeretnék majd Game Passra is előfizetni egy hónapra. Meg ott van a régi GoW és az RDR2 amiket újra akarok játsazni. Meg az új GoW és a Forbidden West (bár ezeket nem vettem meg még). És a PS Plusos játékok. Nincs az embernek elég ideje erre!
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #277746 üzenetére
Hát próbáld ki és ha nem tetszik nyomd ki
Én SDR-ben nyomtam és lehidaltam a fényektől.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #277704 üzenetére
Far Cry 3-ban mikor nagyban sunyultam valami bázis körül erre jött egy oroszlán
Vicces sztorik de azért mikor 50 óra után már csak a platinára megy az ember olyankor inkább zavaróak ezek.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #277702 üzenetére
Én egy bazi nagy hordát irtottam épp, már alig voltak erre jött egy tetves puma és belelökött a szakadékba. Gyűlölöm az ilyen szivatást. Meg a farkasokat.
-
törölt tag
válasz
consono #277694 üzenetére
Meg ott volt gyorsutazás.
Nekem túlságosan szétdarabolta az RDR2 sztoriját a sok üresjárat. Aki akar lovagoljon negyed órát két küldetés közt de én haladtam volna a sztorival. Máskor persze volt hogy én is csak mászkáltam, segítettem felépíteni egy házat, levadásztam valami állatot, nagyon jók ezek is de kellene a rendes gyorsutazás hogy az ember nyomhassa a sztorit ha ahhoz van kedve.
Meg én még a craftoláson változtattam volna hogy ne kelljen olyan precízen lelőni hozzá az állatokat hanem minőségtől függjön a mennyiség ami egy akármihez kell.
-
-
törölt tag
Ez a Final Fantasy VII Remaster egyelőre remek, mondjuk az elején eléggé beledob a mélyvízbe de csak sikerült megcsinálni, aztán meg visszavettem klasszikusra az irányítást. A történet még csak alakulgat de nagy meglepetés, remélem nem unom meg. 33 órát olvastam azt hiszem minimum, egyelőre 4-nél járok.
-
törölt tag
5000 forint alatt van a Watch Dogs Legion a zöld manónál, szerintetek megéri? Valami extra változat, de csak alap digitális extrák vannak hozzá vagy mi.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #277506 üzenetére
Szerintem még a lövöldözés is túl lett tolva. Nem valami nehéz vagy izgis, de azért szinte mindig rátettek egy hullámmal többet, csak hogy húzzák az időt. Meg mikor partner hal meg és azért kuka a küldetés, pedig semmit se tudtál volna csinálni ellene. Az ilyenek úgy kizökkentettek mindig. Plusz ugye a 10 perc lovaglások küldetések között vagy akár az elején.
-
törölt tag
Weben hogy lehet előhozni a PS Plus upgrade-et? Első nap megtaláltam de most egyszerűen képtelen vagyok.
Aha megvan közben csak nem voltam elég körültekintő
-
törölt tag
válasz
Tegla80 #277095 üzenetére
Ajtóstul rontasz az autóba olajat cserélni?
Amúgy ez alá mennyire kell bika PC vajon? Ez is olyan játék amit nem lőnék be tévén konzolról, de laptopon elszüttyögnék vele. Vagy kézikonzolon. Már ha a Steam Deck nem egy 3 éves belépő gamer noti szintjét hozná kb. Nem igazán értem azt a hardvert, a rajongást meg még kevésbé, de ez itt off.
-
törölt tag
válasz
KenKesey #277086 üzenetére
Neked kell tudnod mennyire számítanak ezek. A Ray Tracingnek pl. semmi köze a tévéhez. ALLM marginális extra, most az hogy magától átrakja magát játék módba, én megvagyok nélküle 10 éve. VRR hasznos ha ingadozik a képfrissítés. 120 fps meg hány AAA játékban van meg, másrészt nem tudom mennyit javít az élményen 60-hoz képest.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest