Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Nagyon vagány ez az új GoW!
Nagyon várós!
És egyben érdekes is, ugye bár, az új mitológiájú környezet miatt, mondhatnánk rá hogy reboot, ellenben Kratos ugyan úgy Kratos, csak öregebb, a hasán és az arcán a hegek, meg ugyan úgy megvannak.
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a fő kombója a Spartan Rage, amit ha elnyom vissza kerül rá a Ghost of Sparta átok. És szerintem pont ez miatt, változtattak a hack&slash játékmeneten, mert itt már Kratosnak semmi Isteni ereje nincsen (szerintem), csak amit max a mitológiai fegyverekből tud szerezni (jelen esetben abból a fejszéből)
Ebből arra tudok gondolni, hogy a Sánta Mónika ezt valamilyen szinten folytatásnak szánja, és nem feltétlen rebootnak.
Minden esetre várós!
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fogják összekapcsolni a trilógiának, és ennek a sztoriját (mert szerintem borítékolható hogy összefogják kapcsolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek