- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
donceleger8 #72774 üzenetére
Ezzel szemben amikor én beszereztem a rocket league-t az ingyenes játékok alatt, s ezután megosztottam a fiókot, haver nem tudta beszerezni, mert lakat volt nála.
Annak pedig működnie kellett volna, ha a te fiókod volt nála primary.
További érdekesség, hogy amikor az én plusom lejárt, utána ő aktivált egy plust, de ennek ellenére nem engedett játszani a rocket league-el online másokkal, holott az ő fiókja elsődleges az én gépemen.
Amikor a te plusod lejárt, akkor nem csak online nem tudsz többet a ps plus ingyenes játékokkal játszani (rocket league), hanem sehogy. Azokat addig éred el és addig osztódnak, amíg él az előfizud.
Tehát ha valami olcsóbb psplussal azt csak az veheti meg, akinek a fiókján van a plus. De utána mindketten használhatjuk a játékot?
Pontosan, mindketten. A kedvezmény nem is osztódik, csak a játék, ami kedvezményesen lett véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest