Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Ugyan nekem nincsen huszon/harminc ezres direkt játékra valóló fejhallgatóm(próbálni próbáltam, igaz régebbi készülékeket, ezt, és ezt). De szerintem önmagában az EQ mód csak marketing. Ahogy 5,1, 7.1 fejhallgatók is, kettő füled, nem hat, vagy 8, no de mindegy.
Lentebbi pár sor abszolúte egyéni igényem és véleményem, nekem van egy minőségibb fejhallgatóm, egy az hogy sokallok több tízezret egy "gamer" fejhallgatóra ami nem is feltétlen minőségi, kényelem szempontjából lehet jobb, viszont én majdhogynem csak chat-eléshez használok mikrofont, és fejhallgatót, ahhoz pedig meglévő agyba dughatós, mikrofonos készülékem tökéletesen megfelel, viszont ha mégis minőségibb hangzást szeretnék, akkor ott van joysticon a fejhallgató kimenet, ami közel sem hajtja ki a fejhallgatót, mind minőségben mind hangerőben, de a fentebb említett kettő "gémer" fejhallgató minőségét egész biztos hozza még így is, vannak hátrányok is, ezen a fejhallgatón nincs sajnos mikrofon, és ott a vezeték, de ugye ha lemerül a vezeték nélkülim akkor azt is kénytelen az ember vezetékkel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest