Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
gaebriel
üzenetére
Semmi lenézés nincs, ha évi 2 játékot vennék (és nem azért mert pénzhiány és hülyén csinálom) akkor szépen felöltöznék fehér öltönybe makkoscipővel sétabottal beülnék a chryslerbe és betáncolnék egy 576- ba érte. De ha valaki, ahogy írod is, sok, vagy netán minden nagyobb játékot szeretne kipróbálni, az vagy él ezzel a lehetőséggel, vagy kapkod siet és ugyanúgy "bukik" a lemezes adásvételen.
Én nem nézek le senkit, ha valakinek kényelmesebb a lemez, vagy gyűjtő és szereti fogdosni, szíve joga

Egyedül a hülye indokokat próbáljuk cáfolni. Három darab hátránya van a megosztásnak: kell egy megbízható ember nyilván (de ettől vonatkoztassunk el, azért szerintem aki keres az talál egy megbízható hasonló igényű vállalkozót
, macerás a fizetés (aki tudja mit csinál 2 perc alatt megvan, és még csak bankkártya adatot sem adtam meg a Sony -nak, duplán jó) és ha nincs PSN / interneted akkor aki megosztja, az nem tud játszani a játékokkal. Na most közvéleménnyel ellentétben ez az elmúlt fél évben !!1x!! okozott problémát nekem. Ennyit nekem megér már így is megspórólt 50 vagy akár több ezer Forint 
Nem akarunk mi rábeszélni senkit, csak másoknak sem kéne hülyeséget terjeszteni alaptalanul

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, macerás a fizetés (aki tudja mit csinál 2 perc alatt megvan, és még csak bankkártya adatot sem adtam meg a Sony -nak, duplán jó) és ha nincs PSN / interneted akkor aki megosztja, az nem tud játszani a játékokkal. Na most közvéleménnyel ellentétben ez az elmúlt fél évben !!1x!! okozott problémát nekem. Ennyit nekem megér már így is megspórólt 50 vagy akár több ezer Forint
Kendek