Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi98
tag
Vladi és Wlac.
Köszönöm nektek is a segítséget!
Igen a Pro előnyeiről olvastam már több helyen,hogy csendes és sok játék szebben is fut rajta. Videókat is néztem róla és ami durva,hogy a videó szerint szebb grafikával futtatta a Ps4 pro a Gt7-et mint a Ps5
De az a durva,hogy nálam a Fat is nagyon csendes 2-3óra játék után is. (Pár hónapja volt tisztítva,pasztázva és a hővezető lapok is cserélve benne szerintem ez is hatással van rá.)
Mostanság főként a Gran Turismo 7-tel játszom ami azért igénybe veszi a konzolt,de ilyenkor sem pörög fel nagyon a ventillátor.
Van egy ismerősöm aki most váltott Ps4 pro-rol Ps5 Fat-re és egy másik akinek már 2 éve Fat Ps5 van
Megkérdezem őket is. Másnem ha úgyvan rákérdezek,hogy konkrét Game-t nem tudunk e tesztelni rajta. (Szerencsére amire vagy amikre kíváncsi vagyok lemezesen van meg nekem és nekik pedig lemezes a Ps így simán lehetne tesztelni.)
Ez viszont megnyugtató kissé,hogy a Ps4 store részét nem akarják még a közeljövőben lelőni. Szerintem szétnézek mi a kínálat mostanság. (Úgyis szerintem itt az aprón venném.) És majd másnem az alapján döntök.
Amúgy én játszottam mindkét konzolon már (Mortal Kombat 11) és ott nekem a Ps4 kontrollere amúgy kényelmesebbnek tűnt használat közben mint az 5 gyárija.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple asztali gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek