Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabi98

tag

Vladi és Wlac.
    Köszönöm nektek is a segítséget!
    Igen a Pro előnyeiről olvastam már több helyen,hogy csendes és sok játék szebben is fut rajta. Videókat is néztem róla és ami durva,hogy a videó szerint szebb grafikával futtatta a Ps4 pro a Gt7-et mint a Ps5 :D
    De az a durva,hogy nálam a Fat is nagyon csendes 2-3óra játék után is. (Pár hónapja volt tisztítva,pasztázva és a hővezető lapok is cserélve benne szerintem ez is hatással van rá.)
    Mostanság főként a Gran Turismo 7-tel játszom ami azért igénybe veszi a konzolt,de ilyenkor sem pörög fel nagyon a ventillátor.
    Van egy ismerősöm aki most váltott Ps4 pro-rol Ps5 Fat-re és egy másik akinek már 2 éve Fat Ps5 van
    Megkérdezem őket is. Másnem ha úgyvan rákérdezek,hogy konkrét Game-t nem tudunk e tesztelni rajta. (Szerencsére amire vagy amikre kíváncsi vagyok lemezesen van meg nekem és nekik pedig lemezes a Ps így simán lehetne tesztelni.)
    Ez viszont megnyugtató kissé,hogy a Ps4 store részét nem akarják még a közeljövőben lelőni. Szerintem szétnézek mi a kínálat mostanság. (Úgyis szerintem itt az aprón venném.) És majd másnem az alapján döntök.
    Amúgy én játszottam mindkét konzolon már (Mortal Kombat 11) és ott nekem a Ps4 kontrollere amúgy kényelmesebbnek tűnt használat közben mint az 5 gyárija. :D

Új hozzászólás Aktív témák